arkadaşlar, sordugum hicbir yerde siyah yok. Yardimci olursaniz sevinirim. Kargoyla gonderilecek bir yerde degil, direk bizzat alip gelmeyi dusunuyorum. Yardimlariniz cok makbule gececek.
yapma yaa bende alınca siyahını istiyordum nerelere baktın ki bu arada fiyatlar nasıl
Bende siyahından alcaktım . Yoksa mecburen gri alcaz ozaman. Ben de araştırmaya başlayayım ozaman...
Bilerek yapıyorlar herhalde bende zamanında SONY 485 amfi aldığımda hep siyahını aramıştım kimsede yoktu mecburen metaliğini almıştım bir baktım iki üç ay sonra heryerde siyah 485 ler dolu
slm arkadaşlar bence yamahanın 3 lü modellerini bekleyin çok az bir zaman kaldı almayan arkadaşlar bence bekleyin
quote:
Orjinalden alıntı: spidr
slm arkadaşlar bence yamahanın 3 lü modellerini bekleyin çok az bir zaman kaldı almayan arkadaşlar bence bekleyin
YAMAHA RX-V 863 nekadar olacak sizde tahminen 705'i fiyat olarak geçermi ?
slm hayır geçmez çünki onkyo distribitörü onkyoların fiyatlarını dün yükseltti
Siz nerelere baktınız? Öncelikle Enkay ve Forum Audio'ya ya bakın. Orda yoksa Can Hi-Fi, Atılım Elektronik, Doğubank ve Kadıköy'deki Hi-Fi dükkanlarına bi bakın.....
Benim sorduğum yerlerin cevabı. Siyahı hiç gelmedi ve gelmeyecek oldu :(.
quote:
slm hayır geçmez çünki onkyo distribitörü onkyoların fiyatlarını dün yükseltti
sevgili spidr, diğer başlığa da yazmıştım, 663 ile ilgili bir gelişme var mı, geliş tarihi ve çok kabaca fiyat tahminin nedir?
Arkadaşlar 705'lerin siyahı Türkiyeye hiç gelmedi.. O yüzden ya benim gibi siyah 605 alırsınız ya da gri 705.. Ya da siyah 805.. Yeni parti gelene kadarsiyah 705 bulamazsınız..
renk için bir alt model düşünmeyin gri de gayet şık bana göre dha hoş
slm sevgili amf23 nisan sonu mayıs ortası gibi
bencede siyah daha karizmatik duruyor ama yamahaların girişiyle onkyo da da fiyat düşmesi olur gibime geliyor.
siyah var ama
dogunbank.ta vey karaköy de
kadıköy gold pc yanıdası
bir de guzel bir fiyatla girse..
quote:
slm sevgili amf23 nisan sonu mayıs ortası gibi
slm merak etme iyi bir fiyat için uğraşıyoruz
RX-V863'de umarım 1500ytl yi geçmez
SLM sevgili nightmare666 okadar değil biraz yukarı çıkar gibi düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme