Şimdi Ara

***SİYAH NOKTALAR*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çeşitli yöntemleri deneyen memnun kalan arkadaşlar buraya yazsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

bende de var.acaba bu siyah noktalar kalıcı mı?yani kendi kendine geçme ihtimali var mı?

İmkzansız, üstüne üstlük daha çoğalırlar ve eskiden beri olanlar daha çok gözneğin içine girip çıkması daha zor olur.
  • 2-3 kere saunaya gitmiştim geçen sene hepsi gitmişti. kuru saunaydı benim gittiğim nemsizdi buhar yoktu. buhar banyosu artı hafif keseleyince topak topak çıkıyorlar.
  • Buhar ve peeling en iyi çözüm gibi.Bu mevsimde burunda gözenekler daha çok çıkıyor, açık tenliyseniz dışarı çıkarken güneş kremi kullanın derim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disstortion-EP -- 12 Haziran 2010; 19:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiggBoss35

klin en klinır ben de işe yarıyor siyah noktalar gidiyor ama yüzüm parlıyor içinde mavi nokta olan şeyinden kullanıyorum. yağdan parlıyor yüzüm yıkadıktan sonra çok güzel ama sonra parlamaya başlıyorum güneş vurduk.a

mesela 1 gun kulanmiyim yuzum yaglaniyor ya bu ne

etkili gercekten bunu kulaniyorum

***SİYAH NOKTALAR***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Haziran 2010; 19:55:05 >

• 5 vakit namaz yapcak başka bir şey yok

süreceksin yine kirlencek iyisimi abdest alırken yüzün temizlenir
  • ciddi misin?
    quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

bende de var.acaba bu siyah noktalar kalıcı mı?yani kendi kendine geçme ihtimali var mı?

İmkzansız, üstüne üstlük daha çoğalırlar ve eskiden beri olanlar daha çok gözneğin içine girip çıkması daha zor olur.
  • DH'nin ortak problemi oldu desenize
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.