Şimdi Ara

Siyah gömlekleri parlatmadan ütülemek için tavsiyeler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M erhaba arkadaşlar ben siyahtan başka bi renk gömlek ve pantolon giymiyorum.Ama siyahlar sürekli ütüyü vurduğum zaman parlıyor.Bunun için ütüler varmış tabanları korumalı filanmış bunlar hakkında bilgisi olan varsa burda paylaşırsa çok sevinirim bıktım artık 3-4 haftada bir yeni gömlek alıyorum.Yardımcı olursanız çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6598CF6A3 -- 22 Ağustos 2010; 23:48:54 >

• ya kendınden parlak gomlek al yada tersten utule annem ıkıncı secenegı tercıh edıyor
  • tela kullan, parlamaz. tekstilcilerde bulursun , bulamaz isen . valide hanımın siyah bi eşarbınıda kullanabilirsin, yüksek sıcaklıkta parlama yapar, urunde. urun de polyester varsa parlama yapar. gomlek alırkene pamuk olmasına ozen goster.
  • ütü altlıkları var onlardan al eger alamassan yada bulamassan ki tesktil piyasasının oldugu yerlerdeki parcacılarda vardır mutlaka bulursun
    ikinci yolda ütüyü yaparken pantalon yada gömlegin üstüne bir bez ört öyle yap çember tarzı ince bi bez olursa daha iyi olur hafifte nemli olursa kesinlikle parlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

ya kendınden parlak gomlek al yada tersten utule annem ıkıncı secenegı tercıh edıyor

2. seçeneği mantıklı olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: ancev

tela kullan, parlamaz. tekstilcilerde bulursun , bulamaz isen . valide hanımın siyah bi eşarbınıda kullanabilirsin

eşarbıda deneyeceğim bilgiler için çok sağolun.

Birde üteler varmış onları biliyormusunuz? Parlatmıyormuş?
  • tela olmaz yapışır kalır gömleğe pamuklu tülbent gibi bişi var annemde ondan kullan annelerde oluyor genelde nerden bulduklarını bilmiyorum
  • tela dedim şekerlileri var ondan değil ütü için kıl telalardan . şekerliden alma küfredersin sonra :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tülbent kullanılır ve tülbent elle su atılarak nemlendirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Tülbent kullanılır ve tülbent elle su atılarak nemlendirilir.

böyle bide tersten yapmak en iyisi. Ütü almayın boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Tülbent kullanılır ve tülbent elle su atılarak nemlendirilir.

böyle bide tersten yapmak en iyisi. Ütü almayın boşuna

evet en güzeli tersten yapmak
  • Çelik tabanlı ütüler parlama yapar benim bildiğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.