Şimdi Ara

Siyah ekran sorunu! menü gelmiyor yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açıyorum oyunu ea sports geçiyor, kaka nın videosu geçiyor space e basıyorum profil seçiyorum bana ea games şeyi soruyor skip diyorum. müzik başlıyor menü gelmesi gereken yerde gelmiyor siyah siyah bekliyor. arkadan müzik devam ediyor yani oyunun takıldığından değil sanırım. alt+f4 atınca da sorunsuz çıkıyor oyundan. ne yapmam gerekir lütfen

ekran kartım ATI. bakıyorum configden highı destekliyor oyun. medium yapıyorum 800x600 yapıyorum gene aynı sorun

• bende aynı sorun için konu açacaktım şimdi aynı hata bende de oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayRay Allen

bende aynı sorun için konu açacaktım şimdi aynı hata bende de oluyo.

of ya nedir bizim suçumuz. bilen birisi yok mu?

seninde ekran kartın ATI mi?
  • evet hd 4850
  • benim de x1650. anlamadığım şey acaba işlemciden olabilir mi? minimum için 1.8 ghz istemiş benimki 2.0 tutuyor gerçi.

of bilemedim ya. bune böyle saçma sapan bişey.
  • işlemciyle alakalı değil benimkisi core2 7200 hiçbir oyunda zorluk yaşamıyorum
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı hatayla karşılaşan yok galiba
  • rna dosyası gerekli. Siyah ekran hatasını almadan, oyuna direk girmek için. İNDİR! EA Sports/FIFA 11/Game klasörü içine at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 5 Ekim 2010; 18:47:26 >
  • sorun çözülmedi yine bende. bu sefer ilk ekranda çıkan kaka resminden sonra siyah ekran geliyor kalıyor. dil seçme bölümü gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

sorun çözülmedi yine bende. bu sefer ilk ekranda çıkan kaka resminden sonra siyah ekran geliyor kalıyor. dil seçme bölümü gelmiyor

seninki galiba farklı bişey bende sadece editten çıktıktan sonra yapıyo o kararmayı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.