Şimdi Ara

Siyah Araba Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki çabuk kirleniyor ama bence siyah arabanın daima bir cazibesi var
  • imkanin varken SIYAHtan sasma

jantin hakkini veren nadide renk
  • bi kanalda bunun testi yapıldı siyah araç içerisi, beyaz renk araca göre yazın +5 derece farkediyo
  • Bence de siyah alınmaz. Bi kere devamlı temizliği için uğraşmak zorundasın tabi meraklıysan.
    sonra arkadaşın dediği gibi yazın çok sıcak oluyor.
    Daha da sonra her çizik belli oluyor...
    Ben ce farklı bi renk al
    Ama siyah arabanın karizması da başka yani.
    Eğer ben uğraşırım ve arabam da klima falan var sa siyah Karizmadır
  • siyah renk güsel duruyoda şimdi bide sıfır alacan arabayı çizilirse kafayı yememek elde değil ama sen diyosanki ben arabayı kapının önüne çeker balkondada tabancayla beklerim no problem veya bizim gibi çiziklere rütuş yaptırıcan ve çok önemsemicen yoksa biraz sıkıntılı burası türkiiye baba vallak spoileri söküp götürüyolar
  • Siyah renk yıkadıktan sonra harika ama her zaman temiz kullanmak istiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: daimler

her arabada siyah her zaman iyi durur
    zaten iddialı renk bir siyah iki kırmızı
    siyahı tek geçerim

ewt siyah ve kırmızı ilgi çekici renkler. insanın gözü takılır.
  • bence siyah renkLerin en asiLidir.
    hangi marka ve hangi sınıf araç olursa olsun siyah renk istisnasız bi araca yakışabiLecek en güzeL renktir.ne var ki eğer sıcak ikLimLi bi memLekette yaşıyosanız siyah renk yazın güneş ışınLarını çok çekeceğinden aracın içi cehenneme döner.her yere park edemesziniz.ayrıca siyah tozu kiri hemen gösterir.
    bana kaLırsa siyaha yakın ama tozu ve çiziği göstermicek renkLer tercih ediLmeLi
    meseLa füme gibi
  • valla 3 gün önce aldım ve hakkaten park ettikten sonra 30 kere kontrol ediyorum dikkatsizin biri gelip geçerken çizer mi diye.

Serserisi var manyağı ruh hastası var gelip çizer belli mi olur.

Bu ilk siyah arabam ve şimdilik memnunum.

Yeni eve çıkacam orda bahçe var boyna yıkarım boş kaldıkça. İmkanım yok şu anki evde öyle yıkamayla falan. Zati kış günü hiç gidip yıkatmaya değmez.

Ama yani siyah araba temizken üstüne yoktur.

• Maşallah siyah focusta çok güzel duruomuş ya
  • güle güle kullan, nazar değmesin walla, çok hoş siyah işte ama çok dikkatli olman lazım, sonra kafayı yiyo insan benim 2 ay oldu ve kafayı yemek üzereyim
  • araban hayırlı uğurlu olsun cok güsssel miş.siyahta yakışmış
    asil arabaları en iyi gösteren renk siyahtır.hele birde nikelaj v.s. varsa tam seyirlik ama gel gör ki tozu camuru v.s. en cok gösteren renktir.arkadasın birinin yazdığı gibi yazın ise bence içinde durulmaz ne kadar klima acarsan aç.yani severim ama tercihim olamaz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
    Ben arabamı kendim yıkamayı sevdiğim için de biraz bu rengi aldım.Çok takmıcaz artık tozu çamuru napalım
    Yazın klimayı köklücez anlaşılan
  • hayırlı olsun!!! ewet siyah renk biraz adamı paranoyak yapıyo ama çok da yakışıyo,çok güzel durmuş
  • işte bu bi arabaya siyah rengin yakıştığının kanıtı. güle güle kullan.
  • siyah her araca yakışır ama resmi araçlarda siyah nedense itici görünüyor
    galiba benimki psikolojik
  • siyah ya da sedefli kirmizi en iyisidir C4 icin sampanya rengide guzel bence.

Ben zafira kullaniorum siyah opel C ise yagmur grisi ikiside cok hos bu arada byaz reng araci (ufak sinif degilde c ve uzeri siniflari) buyuk gosterior ama bazen sirket arabasi modunda gosteriyor sevmiyorum

Siyah kullanmak ise cok zor ama cok karizmadir ee herseyin bir bedeli war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercuz

Evet arkadaşlar sonunda sizinde yardımlarınızla normal bir performans ve yüksek bir konforu ele alarak.Citroen C4 sxpk otomatik almaya karar verdim.Siyah rengi çok seviyorum ama arkadaşlarda hemen çizilir alma filan diyolar.Sizin fikriniz nedir?Bide bu araca gidecek en iyi renk hangisi.Enkei rp03 18*8 jantla kullanacağım.

bence en iyi C4 e en iyi siyah ve bej gidiyo. ben alıcak olsam siyah alırdım. hergün felanda silmem. kirli dursun neolacak? daa bile karisma duruo kirli. aracın üstüne fazla düşmüo gibi bişi oluo. tabii tekrarlıorum bencee. sencede öyleyse siyah al derim.
  • hakkatten yazılanları okudum kapalı garajın varsa al. ben kendime göre düşündüm. bizim 2-3 yıl önce siyah bi chorekee miz vardı garajımızın kapısından geçemiodu oyüsden dışarda duruodu birasda semtinde etkisiyle çizik içinde bıraktılar. gerçi çoğu renkte çizildimmi çizilir ama siyahta başka gözükür.
  • kimi satılmaz demiş kimi alınmaz demiş...satılmaz lafı çok saçma sen gidip satmayan model alırsan griside satılmaz...alınmaz demiş biçok kişi...gerçekten çok yanılıyosunuz...arabaya bakmayacaksanız zaten burda bu kadar konularda söz sahibi olmanızda yanlış???araba bu bakacaksın...ben siyah aldım hayatımda ilk defa...ve gayet memnunum...siyaha herkes çok bakıyo gerçekten buna inanın haa temizliğine ve bakımına gelince senede 1 kez ziebartta boya koruma yaptırcan hemen hemen 4 günde bi yıkatcan veya yıkıycan...siyah araba zevk işi bi de hastası olanların işi...yoksa gri arabayı 2 ay yıkatmadığım oluyodu ve hiç rahatsız olmuyodum ama siyah olunca artık bakma isteği geldi ve kendisi de baktırıyor kendine namussuz...bence siyah araba gayet güzel duruyo ama bakabilene

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.