Şimdi Ara

Six String Samurai Tavsiye Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar geçenlerde Fallout tarzı post apokaliptik film arıyordum bu filme rastladım imdb sayfasına falan baktım 6,7 almış. Eh işte dedim hiç umutlanmadım. Ama Filmi bir izledim gerçekten hayran kaldım.

Konusundan biraz bahsetmek gerekirse 1960larda Ruslar nükleer savaşta Amerikayı yenip geride tek sağlam şehir olarak Las Vegas'i bırakırlar. Burda da Elvis Presley hüküm sürmektedir. Elvis ölünce ana karakter buddy, Elvisin yerini alıp Las vegasın kralı olmak için gitarini ve kılıcını alıp yola çıkar. Türlü küçük savaşlar düellolar olur Kid ile dostluk kurar Ama yolda onu durdurmak için türlü engeller çıkar.

Gerçekten daha yüksek puanları haketdiğini düşündüm. Kılış dövüş kareografileri güzeldi. Başroldeki Buddyi oynayan Jeffrey Falcon un oyunculuğu iyiydi. Rock n roll müzikler iyiydi. Senaryoda sürpriz anlar vardı. Aranızda bu filmi duyan varmı bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum izleyin. Bu arada Fallout New Vegas yapımcıları senaryo için bu filmden ilham almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 8 Haziran 2014; 0:01:02 >

• Bulunsun , vakit bulursam indirir izlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.