Şimdi Ara

sivilcelerle ilgili çok konu açılıyor bende yardımcı olmak istedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
15.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cildiyeye gitmeden hiç bir harekette bulunmayın derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

cildiyeye gitmeden hiç bir harekette bulunmayın derim ben

dostum doğru söylüyorsun ama doktora gidip limon ve maden suyu nun zararı olurmu diye sormak saçma olur reacoutane gibi ilaç kesinlikle kullanmayınız ciddi zararları dokunabilir hiç bir antibiyotik almayın bu konuda doktora danışmadan ama benzamycin tarzı kremlerin bi zararı olmaz bu kremi kullanan arkadaşlar yüzüne sürdükten sonra en az 5-10 dak bekletsin yüzde kurusun krem ondan sonra yıkayın genelde doktorlar bu kremi yazınca yanıan kükürtlü sabun da yazıyor arkadaşlarım ve bende zamanında kullanmıştım verdiğim paralara değmedi pek işe yaradığını söyleyemem o yüzden bu krem yerine yağlı ciltler için çok güzel karışım yapılıyor eczanelerde gidin danışın size içinde gül suyu vazelin vb karışımdan oluşan krem yaparlar çok daha faydalı olur.hiç bir zararı yoktur yüz çok önemli insan hayatında o yüzden herkes temiz ve bakımlı bir yüze sahip olmak ister bizde elimizden geldiğince yararlı olmaya çalışıyoruz şunu da unutmayın sivilce yüzünde çok olan bunları yapmasına gerek yok çünkü daha ağır bir tedavi alması gerekir örnk reacutane çok çok etkili ilaç ve kesin çözüm başka yok yani tek ama yüzünde çok olanlar için

• 25 yaşında olan biri olarak 15-23 yaş arası neler çektiğimi ben bilirim denemediğim ilaç yöntem kalmamıştı şimdi öncelikle konuyu açan arkadaşında dediği yöntemler muhakkak azda olsa işe yarar bunların yanında sivex,Benzamycin gibi nerdeyse bütün doktorların verdiği artık sabitleşmiş ilaçlarda vardır lakin bunların hiç biri işe yaramıyor olabilir bendeki gibi en nihayetinde bu ilaçlar sivilce köklerini kurutur ve dışa çıkmasını engeller lakin tekrar yüzünüz bi kaç güne yağlanır yine sivilceler çıkacaktır. Bendeki gibi.. Size artık sivilcelerden tam ümidi kestiğim anda bi profesörün verdiği bi ilacı söyliycem çat diye 3 günün sonunda kesiyor ve uzunca bir süre naparsanız yapın çıkmıyor . Bakın kesinlike kullanın demiyorum sadece bilgi olarak söylüyorum lakin bu ilaç sivilce ilacı değil mide ilacı ve mideye girerek kökten çözüyor olayı bende kesin işe yaradı ve kullandırdıgım arkadaşlarımdada. İsmi tetradox.. Günde 2 tane alıyosunuz bu bir hap ve 1 ay çıkmıyor sivilce yada nenzeri şeyler. İlaç yanılmıyosam 4-5 lira ve 20 lik tabletlerle satılıyor çok güçlü bir ilaç ve sivilcelerede faydası var..

Son olarak bunalıma girmiş arkadaşlar kullanabilir malum sivilceler bizim kendimize güvenimizi yok edebiliyor. Ve toplumdan soyutlattırabiliyor. Şunuda unutmayın 25 lere yaklaştıgınızda 22 den sonra sivilceler hiç bişey yapmasanızda kaybolup bir daha çıkmamaya başlıyor ve yüzünüzün yağı azalıyor. Lisedeyken resmen yüzümden yağ akardı ve deli olurdum çok yağlı bir cildim vardı bi baktım 25 e gelirken geçmiş kendi kendine..

Bir şey daha sivilcelerin gerçek sebebi yüzünüzün kirli olmasıdır sık sık ılık suyla yıkayın yağlanmanın gittiğini göreceksinizdir. Ve sabun olarakta sebamed yada daha ucuz olarakta 1.5 liraya bulabilceğiniz protex ultranın oldukça faydasınıgöreceksinizdir.

herkese iyi sabahlar..

• sizinki yine sadece siwilce bende hem siwilce hemde çil war
  • konu bile açtım ama cewap gelmedibilen warsa lütfen cewap yazarsa sewinirim şimdiden saolun
  • Bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

25 yaşında olan biri olarak 15-23 yaş arası neler çektiğimi ben bilirim denemediğim ilaç yöntem kalmamıştı şimdi öncelikle konuyu açan arkadaşında dediği yöntemler muhakkak azda olsa işe yarar bunların yanında sivex,Benzamycin gibi nerdeyse bütün doktorların verdiği artık sabitleşmiş ilaçlarda vardır lakin bunların hiç biri işe yaramıyor olabilir bendeki gibi en nihayetinde bu ilaçlar sivilce köklerini kurutur ve dışa çıkmasını engeller lakin tekrar yüzünüz bi kaç güne yağlanır yine sivilceler çıkacaktır. Bendeki gibi.. Size artık sivilcelerden tam ümidi kestiğim anda bi profesörün verdiği bi ilacı söyliycem çat diye 3 günün sonunda kesiyor ve uzunca bir süre naparsanız yapın çıkmıyor . Bakın kesinlike kullanın demiyorum sadece bilgi olarak söylüyorum lakin bu ilaç sivilce ilacı değil mide ilacı ve mideye girerek kökten çözüyor olayı bende kesin işe yaradı ve kullandırdıgım arkadaşlarımdada. İsmi tetradox.. Günde 2 tane alıyosunuz bu bir hap ve 1 ay çıkmıyor sivilce yada nenzeri şeyler. İlaç yanılmıyosam 4-5 lira ve 20 lik tabletlerle satılıyor çok güçlü bir ilaç ve sivilcelerede faydası var..

Son olarak bunalıma girmiş arkadaşlar kullanabilir malum sivilceler bizim kendimize güvenimizi yok edebiliyor. Ve toplumdan soyutlattırabiliyor. Şunuda unutmayın 25 lere yaklaştıgınızda 22 den sonra sivilceler hiç bişey yapmasanızda kaybolup bir daha çıkmamaya başlıyor ve yüzünüzün yağı azalıyor. Lisedeyken resmen yüzümden yağ akardı ve deli olurdum çok yağlı bir cildim vardı bi baktım 25 e gelirken geçmiş kendi kendine..

Bir şey daha sivilcelerin gerçek sebebi yüzünüzün kirli olmasıdır sık sık ılık suyla yıkayın yağlanmanın gittiğini göreceksinizdir. Ve sabun olarakta sebamed yada daha ucuz olarakta 1.5 liraya bulabilceğiniz protex ultranın oldukça faydasınıgöreceksinizdir.

herkese iyi sabahlar..

dostum zaten yazdım çok fazla sivilcesi olan bunlarla uğraşmasın direk doktora gitsin diye sizin yazdığınız da bir antibiyotiktir reacutane gibidir aynı da diyebiliriz ama bu çok sivilcesi olan insanlar için kullanılır ağız yoluyla alınır direk karaciğerde etkilidir kökünden kurutur ve test yapılmadan kullanılmaz reacutane için konuşuyorum yüzde 99 kesin çözüm gidin doktora ve bu ilacı yazdırmak isteyin çok sivilcesi olan arkadaşlar için ama bizim dediğimiz öyle siyah nokta ve 3-5 tane sivilce olanlar için bir temizleme yöntemidir bunu herkes böyle anlasın
    http://www.roche.com.tr/roche/content/urunlerimiz/index/index15.asp burdan ilaç hakkında fikir sahibi olursunuz en önemli yan etkisi sinir ve kuruluktur dudakları ve yüzü kurutur dudaklar da çatlama kanama burun da kuruluk gözlerde kızarıklık başlıca kesin olan yan etkileridir çünkü yağ üretimini düşürür bunlara dayanmak lazım kesin kurtulmak için zaten doktor bu ilacı verince yanında size yüz kremi ve dudak kremi de veriyor ama bizim dediğimiz sivilcesi olan da olmayan da yüz temizeme losyonu olarak kullanabilir birde yüzünüzü devamlı yıkamayın çünkü cilt kuruyor ve daha çok yağ üretimi başlıyor araştırın göreceksiniz günde 2-3 defa yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir1 -- 2 Şubat 2010; 12:56:52 >

• Reacutane reçeteyle satılıyor.Ayrıca tahlil yaptırıp günde ne kadar içeceğinizi doktor belirliyor.Peki bu tetradox reçetesiz satılıyor mu.Eğer satılıyorsa ondan alıcam.Bendede sivilce çıkıyor ama yüzümde değil.Sırtımda ve özelliklede omuz bölgelerimde.Reacutane alırdım ama onun yan etkileri çok kötü..Açıkçası o ilacı kullananlar genellikle yüzündeki sivilceler için kullanıyorlar.Ama benim yüzümde sivilce çıkmıyor.Sadece sırt bölgemde çıkıyor ve öyle böylede değil..
  • duymuştum eve gidince bi deniyim izlere faydası olur belki.
  • @ssff_allthing

tetradoxta reçeteli tabi..

senin sorunun sırtta çıkması pek sivilceden ziyade farklı bişey olabilir sivilce görününlü normalde sivilce değildir orda çıkanlar sana tavsiyem ketoral şampuan bu reçetelimi tam bilmiyorum öyle olması lazım kafa sırt bacakda çıkan bu tarz şeyleri yok edebiliyor. duşta normal şampuan gibi köpürtüp yıkıyosun benim bi tanıdık kullanıyor bunuda çok faydasını gördü sık duş almakta bi çözüm olabilir tabi keselemek vucudu ilaçsı bi yöntem buda.
  • quote:

@ssff_allthing

tetradoxta reçeteli tabi..

senin sorunun sırtta çıkması pek sivilceden ziyade farklı bişey olabilir sivilce görününlü normalde sivilce değildir orda çıkanlar sana tavsiyem ketoral şampuan bu reçetelimi tam bilmiyorum öyle olması lazım kafa sırt bacakda çıkan bu tarz şeyleri yok edebiliyor. duşta normal şampuan gibi köpürtüp yıkıyosun benim bi tanıdık kullanıyor bunuda çok faydasını gördü sık duş almakta bi çözüm olabilir tabi keselemek vucudu ilaçsı bi yöntem buda.

Aslında tamda senin dediğin yerlede çıkıyor.Kafamın tam arkasında yani ensenin yukarısında,sırtımda ve bacaklarımda sivilce-çıban karışımı şeklinde çıkıyor..O dediğin şampuanın reçeteli satılacağını zannetmem..Parası önemli değil.Sonuçta parası ne ise verip alabileceğim bir ilaç lazım..Benzamyc ni denedim mesela.Ama o ilacı kullanmadığınız zaman sivilceler yine çıkmaya başlıyor.Bide onu sırtınıza sürdüğünüz zaman hergün duş almanız gerekecek.Hele şu kışda hiç uğraşamam duş almakla.Dediğin şampuanın reçeteli mi yoksa reçetesiz mi satıldığını tam olarak öğrenebilir misin..Yani direk eczaneye girip alabileceğim birşey olmalı.Anlamadığım bu ilaçlar neden reçetesiz satılmıyor..Reçeteyle almak istiyenler genellikle %20 vergi muhabbetinden öyle yapıyor.Ona bakılırsa benzamyc nde reçeteli satılıyordu ama ben eczaneye gidip alabiliyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Reacutane reçeteyle satılıyor.Ayrıca tahlil yaptırıp günde ne kadar içeceğinizi doktor belirliyor.Peki bu tetradox reçetesiz satılıyor mu.Eğer satılıyorsa ondan alıcam.Bendede sivilce çıkıyor ama yüzümde değil.Sırtımda ve özelliklede omuz bölgelerimde.Reacutane alırdım ama onun yan etkileri çok kötü..Açıkçası o ilacı kullananlar genellikle yüzündeki sivilceler için kullanıyorlar.Ama benim yüzümde sivilce çıkmıyor.Sadece sırt bölgemde çıkıyor ve öyle böylede değil..

dediğim gibi o ilaçta bir antibiyotik sakın doktora gitmeden alıpta kullanma sonra karaçiğerin iflas eder daha çok uğraşırsın reacutane de öyle diğer arkadaş sırtta demiş yine reacutane eğer çoksa tabi doktora git reacutane kullan hepsi geçer birde benim sana tavsiyem ilaç kullanma yazın bol bol denize git güneşlen deniz suyu iyi gelir birde solaryuma başla şimdiden faydasını görürsün tamamen benim tavsiyem dir

• @ssff_allthing

evet reçetesiz satılıyomuş fiyatıda 6 lira.. Hiç bi zararı yok ben normal sivilce olmasada arada bi yıkarım bununla.. cihangirin de dediği gibi güneş sivilceleri kurutur deniz suyuda kesinlikle ilaçtan öte fayda sağlar tabi şuan dışarda kar yapıyor ama bi bilgi olsun buda :)
  • aktara gidin şap + limon suyu karıştırıp sürün oda etkili sivilcelere

bu arada bende çok aşırı kepek var kepek şampuanıda kullanıyorum önereceğiniz bir çözüm varmı bu arada saçlarım yağlı..
  • Benim tam biyigimin ve kaslarimin ortasinda cikiyor
    Tam ortasinda hem de
    Oyle surekli de degil. Adet sivilcesi gibi, ayda 1 kere duzenli orda sivilcem oluyor
  • quote:

@ssff_allthing

evet reçetesiz satılıyomuş fiyatıda 6 lira.. Hiç bi zararı yok ben normal sivilce olmasada arada bi yıkarım bununla.. cihangirin de dediği gibi güneş sivilceleri kurutur deniz suyuda kesinlikle ilaçtan öte fayda sağlar tabi şuan dışarda kar yapıyor ama bi bilgi olsun buda :)

Ya bu şampuanı kafama kullanmak yerine ilifle iyice köpürtüp,onla yıkansam daha sonrada normal şampuanla köpük yapsam acaba etkisi gider mi.Eğer bu dediğin şampuan kötü kokmuyorsa o zaman sırtımı bunla köpürtüp yıkarım.Ama kokusu iyi değilse önce sırıtımı bunla yıkarım sonrada dove sabunla yıkarım..
  • Arkadaşlar sivilceler eğer hafif seyrediyorsa zaten kendiliğinden geçer cildi temiz tutmanız,nem dengesini sağlayacak ürünler kullanmanız yeterli (cilt sabunu vs.) ama eğer sürekli varsa ve zaman zaman çoğalıp tabiri caiz ise azıtıyorsa,saç diplerinize ense kökünüze kadar yayılmışsa profesyonel tedaviye ihtiyaç var demektir kulaktan dolma,forum ortamında adı geçen ilaçları kafanıza göre kullanmayın.

Bendede ileri derecede sivilce vardı,doktora gittim,bana verdiği ilaç iyi geldi ilk başlarda (tetradox) ancak daha sonra ilaca rağmen sivilceler çoğaldı.Doktor değiştirdim ve roaccutane'nın muadili zoretanin adlı ilacı kullanmaya başladım,roaccutane veya zoretanin ile tedavi uzun solukludur (benimki yaklaşık 1 yıl sürdü) ve doktor gözetimindeydi .1 ay var 1 ay yok şeklinde tedavi boyunca kan tahlili yapılır,eğer kan tahlilinde değerlerde anormallik ortaya çıkarsa (özellikle karaciğer değerleriniz önemli ilacın karaciğerinizde tahribat yapmaması için) ya dozaj düşürülüyor (mg olarak) veya gerek görülürse tedavi sonlandırılıyor.Roaccutane veya zoretanin tedavisine başlarken doktor size bir kâğıt imzalatır (eğer 18'den küçükseniz ebeveynlerinizin onayı gerekir kâğıdı onlar imzalar) bu nedenle sivilce tedavisinde ilaç söz konusuysa falancanın filancanın tavsiyesi ile ilaç almayın mutlaka doktora görünün bu işin şakası yok...

• Herkes "Roaccutane" demiş.Bu ilaç kontrolsüz verilmez.Karaciğere ciddi zararları olabilir.Sizin de karaciğerinizde bir zayıflık varsa çok kötü etkiler.
  • Ben 3 haftadır Tetradox ve Isotrexin kullanıyorum, çok işe yarıyor...Tetradox antibakteriyel bir hap, çok aşırı olmayan aknelerde kullanılan klasikleşmiş bir hap.Ama genellikle yardımcı jel ile kullanılıyor...Genelde Aknilox, Benzamycin, Isotrexin gibi jeller veriliyor yanına...Ben Aknilox kullandım.O da çok etkiliydi ama etki etmesi daha uzun sürdü.Şu anda Isotrexin kullanıyorum, bu jel daha kısa sürede daha çok etki gösterdi.Isotrexin'i kesinlikle bir araştırın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Herkes "Roaccutane" demiş.Bu ilaç kontrolsüz verilmez.Karaciğere ciddi zararları olabilir.Sizin de karaciğerinizde bir zayıflık varsa çok kötü etkiler.

ee biz ne dedik ya siz galiba baştan sonra okumadan herkes reacutane demiş diyorsun evet dedik ama sen orasını mı anladın onu anlamadım oku
    dediğim gibi o ilaçta bir antibiyotik sakın doktora gitmeden alıpta kullanma sonra karaçiğerin iflas eder daha çok uğraşırsın reacutane de öyle bunun gibi 3 kere daha yazdım başlarda ama halen ne diyorsun ya ben konunun başında sadece losyon amaçlı kullanmak için maden suyu limon dedim yüzü temizlemek için bunu herhalde anlamayan yoktur ama eğer sivilceleriniz çoksa bunlarla uğraşmayın gidin doktora reacutane tedavisine başlayın dedim olay budur saçma sapan şeyler yazıcağınıza diğer arkadaşlar gibi zararsız olan örnk şampuan gibi tavsiyelerde bulunun yada tşk edin oda yeter.recutane ağır vakalarda kullanılır şikayetciyseniz arkadaşların dediği gibi kont altında kan tahlillerine yani karaçiğerin testlerine bakılıyor ona göre gramı vb şeyleri yazılıyor olay budur herkese şifalar dilerim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.