Şimdi Ara

sivilcelerden kurtulma acill !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anatomi96

Limon sur . sivilceleri kurulur zamanla yok olur

quote:

yüzümü artık sık sık yıkamaya başladım tabi daha önceden başlamak gerekidi tabi ilk limonla başlamak daha az riskli olur gibi doğal olduğu için ama sebamed ide sonra denicem önerisi olan varsa yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • quote:

sürdükten belli süre sonra yıkayalım mı yoksa kalsın mı yüzde

Orijinalden alıntı: gktu1905

quote:

Kalabilirde ben 1 saat bekletip peeling yapiyorum . yani yikiyorum . garnier 3 u bi arada varya tavsiye ederim . oda cok etkili .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Kalabilirde ben 1 saat bekletip peeling yapiyorum . yani yikiyorum . garnier 3 u bi arada varya tavsiye ederim . oda cok etkili .

quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Etkisi olursa deneyeyim bende . Bende sık sık yıkamaya başladım yüz yıkma jeli vardı bende onla yıkamaya başladım yüzümü günde 3-4 kez

yıkama jeliniz iyiyse markasını söylermisinz hepsine güven olmuyor

garnier den emin değilim sanki işe yaramadı gibi belki düzenli sürmediğimdendir deneyebilirm onuda evde mevcut

başka önerisi olan varsa yazabilir arkadaşlar

• konu up arkadaşlar başka öneriniz var mı

http://www.bioblas.gen.tr/biomeen-yuz-yikama-jeli-125-ml

Artık düzenli olarak kullanacağım 2-3 gündür biraz soldurdu sivilceleri tam test edemediğimden bir şey söyleyemiyorum kesin ama artık yapıyorum günde 3-4 kez inşallah güzel sonuçlar alırım .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Benim de lise hayatımı mahvetmişti bu sivilceler. Sodayla yüzümü yıkardım , limonla bir şey karıştırıyordum çamur gibi oluyordu onu hatırlayamadım :), sarımsaklı pamukla sürülen ilaç hazırlamışlardı onu da denedim kükürt sabunu olmazsa olmaz zaten. Bunlar alternatif tıp tabi, ilaçları elbet kullandım ama pek tesiri olmamıştı. Bu işin kesin çözümü roaccutanedır. Başka ilaçlar karışımlar tırıvırı. roaccutaneın da yan etkileri fazla ama.

arkadaşlar evde yaptığınız siviceden kurtulma yöntemleri var mı ? işe yaradığı garantisi olan okul başlıcak şu sivilcelerim geçmio suratımda sırtımda varlar önerileriniz nedir ama doğal yöntemler mesela ben gül suyunu duymuştum ve öneri yazarken cilt tipinizide yazın bknz: benimki yağlı bide mümkünse gözaltı morlukları içinde çözümünüz varsa yazsanız ii olur hafif var ondanda çünkü kuru veya karma cilt tipleri için çözümü olan varsa onuda yazarsanız diğer arkadaşlar faydalanabilir

hafif göz altı morlukları uykusuzluktan kaynaklanıo sanırım onada çözüm yazarsanız ii olur

son olarakta ten rengini beyazlatan bişeyler biliyormusunz çünkü küçükken süt beyazdım nerdeyse simdi ise esmerlestik deniz kum fln iste ama esmerkende iyi olmuyorum yani bunun için ne yapılır

yardımlarınız için simdiden tesekkürler

quote:

arkadaşlar evde yaptığınız siviceden kurtulma yöntemleri var mı ? işe yaradığı garantisi olan okul başlıcak şu sivilcelerim geçmio suratımda sırtımda varlar önerileriniz nedir ama doğal yöntemler mesela ben gül suyunu duymuştum ve öneri yazarken cilt tipinizide yazın bknz: benimki yağlı bide mümkünse gözaltı morlukları içinde çözümünüz varsa yazsanız ii olur hafif var ondanda çünkü kuru veya karma cilt tipleri için çözümü olan varsa onuda yazarsanız diğer arkadaşlar faydalanabilir

hafif göz altı morlukları uykusuzluktan kaynaklanıo sanırım onada çözüm yazarsanız ii olur

son olarakta ten rengini beyazlatan bişeyler biliyormusunz çünkü küçükken süt beyazdım nerdeyse simdi ise esmerlestik deniz kum fln iste ama esmerkende iyi olmuyorum yani bunun için ne yapılır

yardımlarınız için simdiden tesekkürler

Yağlı yiyeceklerden uzak dur cips çekirdek vb. ve sakın patlatma

• Acnemax sivilce kremi var çok etkili olduğu söyleniyor ben kullanmadımhttp://ekgelirimkani.org/acnemax-sivilce-problemlerinde-bir-gecede-etkili-cozum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaze -- 9 Eylül 2013; 15:33:45 >

Biomeen yüz yıkama jeli hocam şundan :

http://www.bioblas.gen.tr/biomeen-yuz-yikama-jeli-125-ml

Artık düzenli olarak kullanacağım 2-3 gündür biraz soldurdu sivilceleri tam test edemediğimden bir şey söyleyemiyorum kesin ama artık yapıyorum günde 3-4 kez inşallah güzel sonuçlar alırım .

İnşallah iyi sonuç alırsınız bende alayım bakalım ve soda mı hmm sade soda işe yaramaz mı ?

önerisi olan arkadaş varsa yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktu1905 -- 9 Eylül 2013; 23:06:04 >

• Ergenlik sivilcesiyle hiç kasma. Bu tür çözümler işe yaramaz. Çok çok kötüyse annende ya da kız kardeşinde kapatıcı vardır, onu kullan.

Roaccutane kullanılacak ilaç değil, hiç bulaşma.
    KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2
    ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR
  • Umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız :)

- Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • quote:

Umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız :)

kullandınız mı ? sonuçları merak ediyorum

- Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• doğal tedavi yöntemi dersen kardeş tarçın ve yeşil çay ağacı yağını öneririm
    Sivilce için kullanılan tarçını bir kaç damla limon ....http://nethastane.blogspot.com/2013/02/blog-post.html
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=http://anketdoldurarakparakazanma1.blogspot.com.tr/2014/02/anket-doldurarak-para-kazanma.html" data-href="http://anketdoldurarakparakazanma1.blogspot.com.tr/2014/02/anket-doldurarak-para-kazanma.html">anket doldurarak para kazanma</a>
  • _____________________________

• Dove sabun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.