Şimdi Ara

Sivilceler Hakkında Bir Sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben sivilcelerimden şikayetçiyim ve bu yüzdende cilt doktoruna baş vurdum. doktor bana bir Sabun Ve 2 tane krem verdi aradan 1 ay geçti pek bi faydasını göremedim Tekrar Doktora gittim Bu sefer ilaçları değiştirdi ve 1 ay sonra kontrole gel dedi. Ve bu seferde Azitro diye bir yumuşak doku hastalığı için bir antibüyotik bir Hap verdi 1 ay geçtiği zaman doktora gittiğimizde Yeşil Sabun Ve Yeni Kükürtlü Sabun verdi. 2 Tane Jel Ve Antibüyotiğe devam Etmemizi Söyledi. Şuanda Bu ilaçları Kullanıyorum Daha 5 Gün oldu Ama Çok Çok Fazla Yararını Göremedim Evet Yararı Var Ama Çok Fazla Yararını Göremedim Bu İlaçlara Düzenli ( Doktor Ztn Bu İlaçlara 2 Ay daha Devam Ediceksin dedi ) Devam Ettiğimde Sivilce Sorunlarımdan Büyük Ölçüde Kurtulurmuyum ?

Not: Ztn Mayonez Cips Gibi Şeyleri Büyük Ölçüde Hayatımdan Sildim Yaşlı Yiyeceklerden Uzak Duruyorum.

• Kardeşim doktor nederse yap.Tedaviyi yarıda bırakma yoksa tekrar başladığında kremler,antibiyotikler işe yaramayabilir.Doktorun verdiği ilaçları devamlı kullan ve kontrollerini aksatma, antibiyotik tedaviside işe yaramazsa büyük ihtimal roaccutane yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.