Evet arkadaşlar ben sivilcelerimden şikayetçiyim ve bu yüzdende cilt doktoruna baş vurdum. doktor bana bir Sabun Ve 2 tane krem verdi aradan 1 ay geçti pek bi faydasını göremedim Tekrar Doktora gittim Bu sefer ilaçları değiştirdi ve 1 ay sonra kontrole gel dedi. Ve bu seferde Azitro diye bir yumuşak doku hastalığı için bir antibüyotik bir Hap verdi 1 ay geçtiği zaman doktora gittiğimizde Yeşil Sabun Ve Yeni Kükürtlü Sabun verdi. 2 Tane Jel Ve Antibüyotiğe devam Etmemizi Söyledi. Şuanda Bu ilaçları Kullanıyorum Daha 5 Gün oldu Ama Çok Çok Fazla Yararını Göremedim Evet Yararı Var Ama Çok Fazla Yararını Göremedim Bu İlaçlara Düzenli ( Doktor Ztn Bu İlaçlara 2 Ay daha Devam Ediceksin dedi ) Devam Ettiğimde Sivilce Sorunlarımdan Büyük Ölçüde Kurtulurmuyum ?
Not: Ztn Mayonez Cips Gibi Şeyleri Büyük Ölçüde Hayatımdan Sildim Yaşlı Yiyeceklerden Uzak Duruyorum.
Kardeşim doktor nederse yap.Tedaviyi yarıda bırakma yoksa tekrar başladığında kremler,antibiyotikler işe yaramayabilir.Doktorun verdiği ilaçları devamlı kullan ve kontrollerini aksatma, antibiyotik tedaviside işe yaramazsa büyük ihtimal roaccutane yazar.