Şimdi Ara

Sivil pilotluk mu askeri pilotluk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesinde okuyorum. Bildiğiniz gibi meslek liseliler hho ya giremiyor ama özel firmalarda felan pilot olabiliyoruz. Hangisi daha iyidir? Lisem aynı zamanda teknik lise kurtarmaz mı?

• Ben de aynı şekilde Anadolu Ticaret Meslekteyim. Bu sorundan muzdaribim, okulu değiştirmeyi düşünüyorum ama eğer değiştiremezsek okul bulamazsak, THY için uğraşıcam. Normalde Sivili hiç istemezdim, askeri olursa olur derdim. Ancak Sivile içim ısınmaya başladı eğer olmazsa Askeri, sivile uğraşacağım. Gökyüzünde olalım yeter.

Ama tabii ki hiçbir şey Askerinin yerini tutamaz, Askeride teksin, G'nin doruklarında olursun. Ama sivil, bir sürü insanın canının sorumluluğu sende, ayrıca kocaman uçak ağır ağır gidiyor. Fakat dediğim gibi gökyüzünde olalım yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 24 Mart 2014; 10:26:30 >
  • Biriniz Bi el atsanız ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek liseliler giremiyorya o kalkmadımı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakaBastık

Meslek liseliler giremiyorya o kalkmadımı yav

Kalkmadı zaar. Geçen yine okumuştum bi yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Ben de aynı şekilde Anadolu Ticaret Meslekteyim. Bu sorundan muzdaribim, okulu değiştirmeyi düşünüyorum ama eğer değiştiremezsek okul bulamazsak, THY için uğraşıcam. Normalde Sivili hiç istemezdim, askeri olursa olur derdim. Ancak Sivile içim ısınmaya başladı eğer olmazsa Askeri, sivile uğraşacağım. Gökyüzünde olalım yeter.

Ama tabii ki hiçbir şey Askerinin yerini tutamaz, Askeride teksin, G'nin doruklarında olursun. Ama sivil, bir sürü insanın canının sorumluluğu sende, ayrıca kocaman uçak ağır ağır gidiyor. Fakat dediğim gibi gökyüzünde olalım yeter.

Normal liseye geçmekle iyi yaparsın derslerine de yardımcı olur

• Askerler ilk fırsatta sivile geçerler. Çocuk aklıyla askeri, yetişkin aklıyla sivil pilotluk iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis mi sağlık memurluğu mu
    2 yıl önce açıldı
    POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçinde vatan aşkı vatan için çalışma hevesi varsa eee birazda çılgınlık G 'ye karşı durma Askeriye olsun. Yok ben para mı alır gökyüzünde akarım diyorsan sivilden devam et bizlerinde önünü kapama ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mR.ma[TR]ax

İçinde vatan aşkı vatan için çalışma hevesi varsa eee birazda çılgınlık G 'ye karşı durma Askeriye olsun. Yok ben para mı alır gökyüzünde akarım diyorsan sivilden devam et bizlerinde önünü kapama ;)

Beyler şöyle yapmayı planlıyorum; madem askeri pilot olamıyoruz sadece sivil pilot oluyoruz şu an ki alanımdan devam edip bilgisayar mühendisliği bitiricem ki zaten bu da hedefimde olan bi meslek. İşe başlayıp para biriktirmek ve pilotluk sınavı mıdır nedir ona girmek sınavı geçemezsem de yapabileceğim mesleğim cebimde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readyant -- 26 Mart 2014; 17:02:56 >
  • Ben de bilgisayar mühendisiyim, iyi düşünmüşsün. Umarım gönlüne göre olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri her bünye kaldıramaz. Sivil de çok daha avantajlı olursun. Genelde askeride süresini dolduran sivile geçer zaten.

Ben de sivil düşünüyorum THK Üni. ya da EAÜ.
  • Her ikisi de zor iş. Askeri pilot olabilmek için Harp Okulundan mezun olman lazım, tabi bundan sonra uçuş okulunu başarı ile bitirmen lazım vs.
    Sivilde çalışacaksan da cebinde para olmalı ki uçuş okulundan ATPL lisansı alabilesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.