Arkadaşlar bu yıl üniversite tercihi yapacam hayırlısıyla, şuan en çok istediğim bu sivil havacılık kabin hizmetleri. host'luk bence iyi bir meslek kafama yatıyor yani. ama kafamda baya soru var, şimdi sırasıyla soracak olursam;
1- bölümü özel üniversitede okumam avantaj sağlar mı bana? Kıbrıs akdeniz karpaz üniversitesini tam burslu kazanabiliyorum, burdada Kapadokya üniversitesi ve kırıkkale üniversitesinin THY ile anlaşması var iş garantisi sağlıyorlarmış duyduğuma göre ama kadınlara özel olabilir, emin değilim! tabi burdaki üniversiteleri tam burslu kazanmama puanım yetmiyor.
2- Erkek olmam bir dejavantaj bu meslekte onu anladım ama iş bulma sıkıntısı yine de çok mu zor olur benim için? Mezun olduktan sonra iş bulma imkanım ne kadar fazla, kıbrıstan mezun olduktan sonra? tek yabancı dilim ingilizce ama oda fena değil seviyesi, bir turistle konuşabilcek düzeydeyim şuan.
3- bu bölümü seçecek biri olarak bana tavsiyeniz var mı? kadın mezunlarla yarışabilmem için nelere ihtiyacım var? tip, fizik önemliymiş şükür tipimde fiziğimde baya düzgün kızları etkileyebilcek seviyede bi tipe sahibiz :B O:)