Şimdi Ara

Sivas Bügün Karnaval Gibiydi...(SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ata

FB'nin şampiyonluğu kesin olmasa, Sivas'ın yenmesini isterdim.Ama yinede Sivas çok büyük başarı kazandı.Tebrikler Bu arada kanolu fotoğraf çok ilginç.Ayrıntısı nedir?

Oraya aksu deniyor kanoyla suyun üzrinde gezebiliyorsun etrafı park gerçekten harika bir yer masaldasın sanki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxside

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

FB'nin şampiyonluğu kesin olmasa, Sivas'ın yenmesini isterdim.Ama yinede Sivas çok büyük başarı kazandı.Tebrikler Bu arada kanolu fotoğraf çok ilginç.Ayrıntısı nedir?

Oraya aksu deniyor kanoyla suyun üzrinde gezebiliyorsun etrafı park gerçekten harika bir yer masaldasın sanki...

tamamda kimse bana ustumde ceket yada palto kanoya bindiremez birisi geyik yapsa salliyorum diye devrilse al basa belayi:)
    ataturk caddesini begendim kaldirim genis yol temiz ve duz :) tabii bizde sivasta yilda gecen araba bir gunde gecince pek yol kalmiyor :)

• sivas sandığımdan daha güzel bir şehirmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

sivas sandığımdan daha güzel bir şehirmiş

ne sandın :)
  •  Sivas Bügün Karnaval Gibiydi...(SS)

Sivas Bügün Karnaval Gibiydi...(SS)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Businesss

resimler için teşekkürler @Businesss

• Resimlere teşekkür etmen için alıntı niye yapıyorsun

Diğer anadolu takımları sivasa çok kıyak geçti yalnız bunu da unutmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Resimlere teşekkür etmen için alıntı niye yapıyorsun

sivasa bilerek maçmı verdiler diyosun?
  • quote:

sus bi yaaa arkadaş adamlar çatır çatır oynadı dünkü maçı izleseydinde görseydin sivas her maça final havasıyla çıktı ayriyetten adamlar dünkü maçı alıp şampiyonda olabilirdi gs 2 tane hatadan gol atmasa birde o ayhanın vurdugu hakanın golu öylesien atmasa sivas alırdı maçı
  • quote:

GÖLGE DÜŞÜRME!!!! ÇAMUR AT İZİ KALSIN. NEREDEN BİLİYORSUN BU DEDİĞİNİ?!!
  • güzel memleketim benim...
  • Memleketim diye demiyorum çok güzeldir
  • Memleket kokuyor bu konu:)

Venedikte güzel omuş kısmet olmadı oranın kenarında çay içmek ama inş bu sene içicez:)
  • Herşeyden önce Bülent hocayı tebrik etmek lazım helal olsun adama!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Herşeyden önce Bülent hocayı tebrik etmek lazım helal olsun adama!

Bülent hoca elinden gelenin en iyisini yaptı takımla beraber ağladı takımla beraber güldü

• Sivasspor'un Ankara'daki gençlerbirliği maçına gitmiştim. Ortada futbol anlamında zerre bir şey yoktu. defanstan topu tut, mehmet yıldız'a dogru vur, yıldız bir şeyler yaparsa gol yapamazsa geçmiş olsun. dün de öyleydi netekim, sivas'ın yaptıgı tek organize atak vardı, o da Sivas'ın son golü. Sivas'ın ilk 2 golünün nasıl olduğu ortada zaten. herneyse fazla konuşup da Sivas'lı arkadaşları germeyeyim, tebrik ederim yine de.
  • Helal olsn ..
  • sivas taraftarları ve futbolcuları çok büyük işler başardı. önlerinde eğilmek gerek. tebrikler sivasspor. inşallah seneye uefa kupasında final oynama şansını yakalarlar.
  • ogün akşama kadar dışardaydım bu arada bende sivastayım sivasspora gerçekten büyük alkış çok yol katetti
    yav resimlere denk gelememişiz ona yandım şimdi
  • İstasyonu ve kaleyide istiyoruz

Hatta kepçeliyi bile istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 7 Mayıs 2008; 14:39:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.