Şimdi Ara

>>>SİTENİ TANIT<<< (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
69.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şahin Reklam
    HAKKIMIZDA
    2016 yılında Düzce’de kurulan Şahin Reklam olarak reklam,tabela,dijital baskı ve metal dekorasyon işlerinizi 20 yıllık tecrübeye sahip personelimizle profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.
    Çalışma şeklimizle fark yaratıyoruz!
    Önce sizi dinliyor, isteğiniz doğrultusunda işyerinizin ihtiyacı olan doğru çözümü uygun maliyetle sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, çalışmamız için gerekli ekipmanı sürekli yanımızda taşıyarak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz. İşleri büyük / küçük diye ayırt etmeden güler yüzle yapıyoruz. Yaptığımız işlerin arkasında duruyor, montaj sonrası sorularınızı yanıtlıyor, gerektiğinde müdahale ederek mağdur olmanızı önlüyor, mutlu müşteriler yaratmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesidir.

    Bizi Arayın!
    Düzce şehir merkezinde ve çevre ilçelerdeki reklam işleri, tabela ve tanıtım, araç giydirme,duvar giydirme, demir doğrama ,ferforje,metal dekorasyon işleri için bize 0532 523 31 17 numaralı telefondan ve web sitemiz www.sahinreklam.net web sitemizden ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayajeak -- 26 Eylül 2019; 11:48:55 >




  • evet arkadaşlar yeni bir uygulama keşfettim internetten para kazanmak istiyorsanız buyrun gelin her ayın sonunda ödeme yapılıyor reklamlara tıklayarak para kazanabilirsiniz hem eğlenin hem para kazanın link:https://www.paralan.biz ref link:https://www.paralan.biz/game/register.php?ref=1426
  • Yabancı Dizi izle

    İyi Seyirler Dileriz :)
  • Türkiye'nin Alan Adı Ticaret ve Tanıtım Sitesi
    www.alanaditicaret.com
  • Sesli Tiyatro - Radyo Tiyatrosu

    www.seslitiyatro.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_fatih -- 14 Ekim 2019; 21:14:12 >
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzkyz -- 23 Haziran 2021; 1:0:15 >
  •  >>>SİTENİ TANIT<<<


    Oyun inceleme, oyun haberleri, en yeni oyunlar, e-spor oyunları, sistem gereksinimleri, oyuncu ekipmanları ve daha fazlası, acemioyuncu.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarkafam -- 3 Kasım 2019; 22:0:46 >
  • trendyol, defacto,lc waikiki, us polo, fırsat.me gibi onlarca online alışveriş siteleriin güncel indirim kodlarıhttp://indirimbul.org
  • Zeytin Bakkal | Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin,Zeytinyağı Sabunu

    Hakkımızda

    “Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Micheangelo’nun resim yaptığı, Beethoven’ın beste yaptığı veya Shakespeare’in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürün ki, gökteki ve yerdeki herkes durup, burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş desin.” Martin Luther King




    Resmi kayıtlara göre 1832 yılından beri Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Çetmibaşı köyündeyiz,200 yıla yakındır bu topraklarda zeytin ağacı işimiz,gücümüz oldu.

    Bu topraklardaki bahçelerimizde,bazı ağaçlarımızın yaşını ve kimin eli ile dikildiğini tespit edemedik. Yüzlerce senedir nesiller gölgesinde büyüdü bu kadim ağacın.

    Cenneten bir köşe olan Küçükkuyu'da 90 dönüm arazimizde,1300 ağacımızla devam eden üretim sürecimize yeni bahçeler katarak devam ediyoruz. Alınteriyle üretmenin tarifsiz onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

    Geçmişten gelen tecrübelerimizi güncel eğitimlerle destekleyerek zeytini ve zeytinyağını çok daha yakından tanıyoruz. 'Zeytinyağı sağlıklıdır.' sloganının arkasındaki nedenleri araştırıp, günbegün kendimizi yeniliyoruz. Amacımız;bilinçli üretmek ve bilinçli tüketime destek vermek.

    Kökleri geçmişe dayanan ancak bu zamana kadar bir isim vermediğimiz zeytin ile serüvenimize 2017 yılında Olivkoy adını verdik. Olivkoy Soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı çeşitlerimizle birçok ailenin sofrasına lezzet,sağlığına değer kattık. Olivkoy'la beraber gördük ki aslında zeytine dair paylaşacabileceğimiz çok şey var. Sonra ailemizi Zeytin Bakkal ile büyütmeye karar verdik. Bu isim altında zeytinyağı çeşitlerimize ek olarak zeytin çeşitleri,zeytinyağı sabunu,zeytin ağacından el emeği göz nuru ahşap objeler üretip, satışa sunduk. Daha da ileriye giderek 'Senin Ağacın' projesini başlattık.

    Peki nedir bu 'Senin Ağacın' ? 'Senin Ağacın' projesi ile isteyen müşterilerimiz yıllık ağaç kiralayıp,kendi zeytinini kendisi toplayabilecek.Ağacından topladığı zeytinleri ister saatler içinde sıktırıp yağını alabilecek yada bunu biz kendisinin yerine yapacağız. Böylelikle isteyen müşterilerimiz kadim ağaca dokunup onun hikayesine ortaklık edebilecek.

    "Zeytine dair her şey! Küçükkuyu'dan" diyerek yola çıktık. Bu kadim ağaca dair ne varsa tecrübemizle sizlerle paylaşacağız.

    Doğayla aranızda köprü olup doğal ürünlerimizi sizlerle buluşturacağız ya da isterseniz direkt doğaya ve doğala dokunmanıza destek vereceğiz.

    Sevgiyle

    www.olivkoy.com.tr

    www.zeytinbakkal.com

    Soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı çeşitleri,zeytinler,zeytinyağı sabunu,zeytin ağacından objeler ve Zeytine dair her şey Küçükkuyu'dan, Zeytin Bakkal'dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bütün online indirimlerini bizlere sunan müthiş bir site bakmanızı tavsiye ederimwww.indirimlerin.com
  • Reklam film izleme sitesihttps://www.filmdizi.site/Film izle
  • Mobil Jeneratör Yardım ve Nakliyat Hizmetlerimizhttps://www.turnakardesler.com/ Websitemiz : turnakardesler.com // İletişim: Aktif olarak web sitemizde numaralarımızdan whatsapp tan ve canlı destekten ulaşabilirsiniz.

    Kiralık Jeneratör : , İstanbul içi 1 saatte teslimat , En uygun fiyat garantisi , 7 Gün 24 Saat Kiralık Jeneratör , Elektrik Bağlantısı Kiralama Seçenekleriyle.

    Acil enerji ihtiyacı doğduğunda mobil jeneratör size bir telefon kadar yakın... 30 KW- 500KW a kadar tüm ihtiyaçlarınızda sizlere hizmet sunmaktan mutluluk duyarız. Sıfır araç ve Aksa jeneratörlerimiz ile tüm film setleri, düğün-nişan organizasyonları, kutlama törenleri, açılışlar, fuarlar, şantiyerlerde doğan ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz.
     >>>SİTENİ TANIT<<<https://www.turnakardesler.com/

     >>>SİTENİ TANIT<<<




  • çankaya evden eve nakliyat firmaları arasında yer alan söz nakliyat ankarada en iyi faliyeleriyle sizlere en kaliteli hizmeti vermekten mutluluk duyuyor , ankara evden eve nakliyat firması - söz nakliyat ankaranın çankaya ilçesinde en güvenli nakliyat hizmetini profesyonel çalışan elemanlarıyla veriyor .

    çankaya asansörlü nakliyat firması olan söz nakliyat 25 kata kadar ulaşabilen asansörlerimizle çalışamalarına bütük bir hızla devam etmekte.

    çankaya nakliyat olarak 1996 yılından beri kusursuz hizmet için uğraş vermekteyiz . bizi seven bizi destekleyen müşterilerimize herzaman daha iyiyi vermek için elimizden geleni yapmaktayız . soznakliyat.com olarak bütün olasılıkları düşünerek taşıma yapıyoruz . çankaya evden eve nakliyat >>>SİTENİ TANIT<<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stopweb -- 23 Kasım 2019; 17:54:15 >




  • Uygun fiyatlı logo tasarımları için tıklayın !https://dijital.store
     >>>SİTENİ TANIT<<<




  • Güncel kampanyalar, çekilişler ve indirim haberlerini takip ederek fırsatları kaçırmak istemiyorsanızwww.kampanyatik.com sitemizi ziyaret edin.

    Sitemizde yer alan kategoriler arasında kredi kartı kampanyaları ile bankaların müşterilerine sunduğu kampanya ve indirim avantajlarını öğrenebilir, katılım koşulları ve nasıl faydalanır gibi soruların cevabı sitemizde.https://www.kampanyatik.com/category/kredi-karti-kampanyalari/

    Firma,marka, market ve alış veriş merkezlerin müşterilerine sunduğu araba çekilişi, telefon çekilişi, daire çekilişi gibi kampanyaları öğrenebilirsiniz. Ayrıca yeni başlayan çekilişler, çekiliş sonuçları ve katılım koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.https://www.kampanyatik.com/category/cekilis-kampanyalari/

    Turkiye geneli Migros, Carrefour gibi market zincirlerin kampanyaları ve A101 aktüel kataloğu, Bim aktüel kataloğu,Sok aktüel kataloğu, Hakmar aktüel kataloğu sayfamızda inceleyerek fırsatları kaçırmayın.https://www.kampanyatik.com/category/magaza-market-kampanyalari/kampanyaTik >>>SİTENİ TANIT<<<




  • Omega Carpet Rugs & Carpet By combining state-of-the-art technology and skills with true passion,we provide added value and competitive advantage for our customers on long-term basis. Carpet, Runner, Mats, Towels, Cushions, Poufs, Inspection, Desing, Machinery, Consultancy
    https://www.omegacarpet.com.tr/ >>>SİTENİ TANIT<<<




  • Biz Kimiz?
    Türkiye'nin her yerinden bağlantı sağlayan kullanıcılarımız ile her zaman olduğu gibi Mevsim.Org adresi olarak sohbet sitelerinin öncü adreslerinden olmaya devam etmekteyiz, Sohbet odalarımıza bağlantı sağlayarak kendinize uygun binlerce yeni arkadaş edinebilir ve monoton, sıkıcı geçen zamanlarınızı daha eğlenceli ve keyifli bir hale getirebilirsiniz. Binlerce dostluğun temelinin atıldığı adresimizde, sizlerde yerlerinizi almayı unutmayın hemen sohbet'e bağlanarak sohbet odalarımıza katılabilirsiniz!https://www.mevsim.org/chat/https://www.mevsim.org/mobil/https://www.mevsim.org/sohbet/








  • Tüm sınıflar ile ilgili sınıf etkinlikleri, online test çözebileceğiniz sınıf etkinlikleirni indirip konular ile ilgili çalışma yapraklarını kullanabileceğiniz Bir başka Eğitim sitesi
    http://testindir.com/
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.