Şimdi Ara

Sitemin son hali yorumlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar öncedende konu açtmıştım ama hep aksaklık oldu alamadık tabi zamanla biraz değiştirdim sistemi şöyle bi hal aldı;

SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX, AM3, DDR3, HD4290, Anakart - 52032-01-40G

GEIL Value Plus (GLGVP34GB1333C9SC), 4GB, DDR3-1333MHz, CL9 2 adet

DARK FALCON DKCHFALCONBBAP, Power Yok, Siyah Kasa

SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5", 1TB, SATA, Dahili Disk

MSI R6950 Twin Frozr II/OC, HD6950, 2GB, GDDR5, 256Bit, Ekran Kartı

SEASONIC SEA-SS-750AT, 750W, 80 Plus Bronze, 12cm, Fanlı Güç Kaynağı

AMD Phenom II X4 955, 3200MHz, Black, Soket AM3, İşlemci

ACER H235HBMID, 23", 1920x1080, 2ms, DVI-HDMI, Siyah, LCD Monitör

Öncelikle şunu soruyum bu güç kaynağı bi 6950 daha alıp cf yaptığımda yeterli olur mu? Bide bu anakartı kullanan arkadaş var mı varsa yorum alabilirmiyim?

• Anakartini daa ince hic duymamistim hocam ama psu yeterli.
  • Güç kaynağı yeterli gelicektir, anakartı kullanmadım ama fiyatına göre güzel gözüküyor. Tek sorun soğutması gibi. Biraz kalitesiz gözüküyor. İstersen 870 soketlerede bakabılırsın. Onlarda da CF kurulumu yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Güç kaynağı yeterli gelicektir, anakartı kullanmadım ama fiyatına göre güzel gözüküyor. Tek sorun soğutması gibi. Biraz kalitesiz gözüküyor. İstersen 870 soketlerede bakabılırsın. Onlarda da CF kurulumu yapılabiliyor.

Yanlız onlarda kartlar 16x4x çalışıyo diye biliyorum 890gx serisinde 8x8x şeklinde daha performanslı oluyo acaba ben mi yanlış biliyorum?
  • Sapphire in amd için ürettiği anakartlarda pek sorun çıktığını duymadım. Ben bir anakart üreticisi olarak sapphire i pek beğenmiyorum ama yazdığınız anakart güzel ve f/p ürünü. Alınabilir. Dediğiniz gibide x16+x4 cf yapmaktansa x8+x8 cf yapmanın getirisi daha fazla olacağı için 890 çipset mantıklı. Diğer bileşenlerde gayet güzel. Kasayı bütçe elveriyorsa HAF912 yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Sapphire in amd için ürettiği anakartlarda pek sorun çıktığını duymadım. Ben bir anakart üreticisi olarak sapphire i pek beğenmiyorum ama yazdığınız anakart güzel ve f/p ürünü. Alınabilir. Dediğiniz gibide x16+x4 cf yapmaktansa x8+x8 cf yapmanın getirisi daha fazla olacağı için 890 çipset mantıklı. Diğer bileşenlerde gayet güzel. Kasayı bütçe elveriyorsa HAF912 yapın.

Bütçe şuan maksimumda ne yazık ki dediğiniz kasayı bende çok istedim ama pahalı geldi malesef.
  • total bütçe nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemimin Son Hali
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem toplam 2.000 tl yanlız bişey sorucam şimdi bireaz inceledimde kasayı falcon yerine knight mı alsam acaba soğutma performansı nasıldır?
  • Arkadaşlar dark knight kasa hakkında bilgisi olan yok mu? bide msı twin frzer bitmiş galba eksende başka nerden bulabilirm şansa bak ya
  • http://www.pclabs.com.tr/2010/10/15/dark-knight-kasa-incelemesi/

Alabilirsiniz yeterli bir kasadır.. Fakat biraz daha ekleyerek
    HAF 912-RC692 bu iki üründen birini almanızı öneririm.
  • Yani son olarak

anakart >>>amd
    islemci >>>amd
    ekran karti(vga)>>>amd

diyorsun,bence guc kaynagida amd olmali>>>sapphire 625 pure power tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 27 Nisan 2011; 15:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

http://www.pclabs.com.tr/2010/10/15/dark-knight-kasa-incelemesi/

Alabilirsiniz yeterli bir kasadır.. Fakat biraz daha ekleyerek
    HAF 912-RC692 bu iki üründen birini almanızı öneririm.

Kasa işi tamamda ekran kartını napıcaz tükenmiş stoklarda baktım bulamıyorumda acaba stoklara tekrar girer mi ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.