Şimdi Ara

Sitemi nasıl tanıtabilirim mesela nasıl googla ekleyebilirim???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende sitemi tanıtmak istiyorum ama 3 aydır google de bile değil.

www.kombi-ankara.com
  • Öncelikle Siteniz İçin Size Başarılar Diliyorum İnşallah Hedeflerinize ulaşabilirsiniz Size destek olmak için reklamlarınızı yayınlıyabileceğiniz bir adreste ben vermek isterim

Merhaba Arkadaşlar öncelikle size SosyalReklamcı Sisteminin Amacını Belirtmek istiyorum
    Düşününki X Adında Bir Arkadaşınız Var Ve Bu Arkadaşınız Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Bir Sayfa Oluşturmuş Diyelim Bizde X Arkadaşımızı Destek Olmak için Sayfasını Beğenip Reklamlarına Tıklayıp Paylaşımlarını Paylaşarak Daha Çok Yayılmasına Ve Gelir Kaynaklarına Destek Olmaya Çalışırız İşte Sistemimizin Temel Amacı Budur Sisteme Kayıtlı Olan Herkes X Adındaki Arkadaşımız Olup Ona Destek Olmaya Çalışıyoruz…

Sistemin Diğer Bir Faydası da İnternetten para Kazanmak isteyen Bir Ek gelir Elde etmek isteyenler için Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Reklamlara Tıklayarak Kazandıkları Kredileri Paraya Çevirebilmeleridir.

Benim Referans Linkim Bu arkadaşlar Bu Link Üzerinden Kayıt olursanız Bende Kazanırım Şimdiden herkeze Teşekkür Ederim

http://www.sosyalreklamci.com/?ref=6

• erenn21 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Siteniz İçin Size Başarılar Diliyorum İnşallah Hedeflerinize ulaşabilirsiniz Size destek olmak için reklamlarınızı yayınlıyabileceğiniz bir adreste ben vermek isterim

Merhaba Arkadaşlar öncelikle size SosyalReklamcı Sisteminin Amacını Belirtmek istiyorum
    Düşününki X Adında Bir Arkadaşınız Var Ve Bu Arkadaşınız Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Bir Sayfa Oluşturmuş Diyelim Bizde X Arkadaşımızı Destek Olmak için Sayfasını Beğenip Reklamlarına Tıklayıp Paylaşımlarını Paylaşarak Daha Çok Yayılmasına Ve Gelir Kaynaklarına Destek Olmaya Çalışırız İşte Sistemimizin Temel Amacı Budur Sisteme Kayıtlı Olan Herkes X Adındaki Arkadaşımız Olup Ona Destek Olmaya Çalışıyoruz…

Sistemin Diğer Bir Faydası da İnternetten para Kazanmak isteyen Bir Ek gelir Elde etmek isteyenler için Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Reklamlara Tıklayarak Kazandıkları Kredileri Paraya Çevirebilmeleridir.

Benim Referans Linkim Bu arkadaşlar Bu Link Üzerinden Kayıt olursanız Bende Kazanırım Şimdiden herkeze Teşekkür Ederim

http://www.sosyalreklamci.com/?ref=6

• Keşke konunun açılma tarihine zahmet edip bir baksaydın..

10 yıl önceki konuyu siteni tanıtmak için hortlatıyorsun
  • hakkat 10 yıllık konuymuş yukardaki linkler çalışmıyo bile artık :)
  • erenn21 kullanıcısına yanıt
    www.fotoselci.com adresinde var
  • isimsizbirkullanıcı İ kullanıcısına yanıt
    Bende oturdum seo ile ilgili geniş geniş anlatıyorum google webmaster a filan dokunuyorum. İlk mesajın tarihine bir baktım 2005
  • eskiymiş ama güzel :)www.laodikyahaber.com
  • Müjde! ürün Tasarlayarak Kendi Paranızı Kazanın
    1. yazı link
    merhaba arkadaşlar,

aşağıda linki bulunan sitede kendi tasarladığınız, tişört, bardak, yastık..gibi ürünleri satabilirsiniz. yapmanız gereken sadece hayal gücünüzü çalıştırmak. Ardından hayal edip tasarladığınız şekli sitedeki ilgili ürüne ekliyorsunuz. Hepsi bu kadar...

Bu site... 10 yıllık bir site güvenilirdir.Aşağıda refli linkini taktim ediyorum...

refli:www.tisho.com/dukkan/elayin-yeri_49954
  • merhaba arkadaşlar,

aşağıda linki bulunan sitede kendi tasarladığınız, tşört, bardak, yastık..gibi ürünleri satabilirsiniz. yapmanız gereken sadece hayal gücünüzü çalıştırmak. Ardından hayal edip tasarladığınız şekli sitedeki ilgili ürüne ekliyorsunuz. Hepsi bu kadar...

Bu site... 10 yıllık bir site güvenilirdir.Aşağıda refli linki taktim ediyorum...

refli:www.tisho.com/dukkan/elayin-yeri_49954
  • BİG KİNG B kullanıcısına yanıt
    Acaba bu algoritma 10 yıl önce böyleydi yoksa söyleyen mı yanlış söylemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu açmadan ben de bir soru sormak istiyorum.

mevcut sitemin tasarımından sıkıldım, yeni tasarım yaptırmak istesem bir dünya para.
    Şu hazır wordpress temaların ücretli olanlarından almak istiyorum. Bu temalar bir kerelik mi ücret ödeniyor, yoksa her yıl yenilemek mi gerekiyor? (domain, hosting gibi)
  • https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?hl=tr&mesd=AB9YKzItRn_uh6hx1lyv9F1yV5DquXjtNLHqMV_17JAHs9Lz0_u_GIhJchtvHRal6n9COk2fNGMkP6Fvzn2O1noNuekOi759k509l1Wxn-4mYjg8nrZO0W0arsJIBoBSO00cUmZQl9zL
    buradan googleye bildir site sahipligi yab ve siten cok yeniyse bing atwww.masajyeri.com siten eski ise bing atma işe yaramaz ve bir kac yere yorum yab link at ama yorumunu faydalı bir şekilde birilerine faydası olacak şekilde yab yandex site sahipligide yab

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.