sitemize giren herkezin aynı zamanda radyomuzuda dinlemesini istiyoruz bunu nasil yapabiliriz!
html kodariniz rica edebilir miyim?
Radyo dinletmek icin ayrı bir host olması lazım.Ama m3pleri dinletebilirsin. Eğer radyo hosting alacaksınız bunun hostunuz dısında ek bir host olarak alabilirsiniz. Radyo hosting ile ilgili ayrıntılı bilgi için
kendi okul forumumuzda gezenlerin muzik dinlesmesini istiyoruz! bir chat sayfasinda gordum millet chat yaparken asagıda media player acikti ve sanırım radyo çaliyordu! nasil yapmış bunu!
ewet bende gördüm böyle siteler sen sitede dolaşırken sitene link veriyorsun başka sitenin linkini mesela kral fm in link'ini veriyorsun sitene girildiği zaman değişik değiik şarkılar çalıyor ama nasıl yapıldığını bende bilmiyorum yaaa
yardım
up
arkadaslar buyrun sıze sıtenıze koyabılıcegınız radyo html code bu sekılde koyarsanız ılahı calıcak sıtenıze her gırıste baska sarkı koymak ıstersenız bu html nın alt kısmında ="URL" value=" yazan yerın sonuna kendı sarkınızın tam adrtesını yazmanız yeterlı kolay gelsın
cok saolun arkadaslar! artik en azindan okulumuzun forumu müzik dinlemeye yarıyacak
eyvallah vala elinize Sağlık Çok işime yaradı ;)
ya ben bu kodu nereye yapıştıracağım.herhangi boş bi yere yapıştırıyorum ama olmuo
quote:
Orjinalden alıntı: yacker
ya ben bu kodu nereye yapıştıracağım.herhangi boş bi yere yapıştırıyorum ama olmuo
başka bi yer dene yokmu başka boş yer
yaa arkadaşlar bn koyuyom ama olmuyoo ne yapacazz lutfenn yardım edin bizmde havamız olsun
yaa hck arkadaşlarr lütfenn bana yardım edin çok üzgünümm sitemee koyuyom sizn vediğinizz şeyleri ama olmuyoo bi yardım eden yokmu
arkdaşım ben yaptım ama sitenin yarısı yok oldu ve ben onu nasıl kaldırcam acele sölemisin bana lütfen
selam arkadaşlar. sağolun kodlar için radyo denizin kodları çalışıyor. ama ben radyo banko yu koymak istiyorum onun için ne yapacağım. radyobanko sitesiwww.radyobanko.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme