Şimdi Ara

siteme forum rank ekliyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm herkeze ben bir forum sitesi açdım hiç bilgim yok bu konularda öğrenmeye calışıyorum buradan biraz yardım aldım ProIrc beyfendiden allah razı olsun bana çok yardımı oldu başka yardım isteyemem şimdiki sıkıntım üye rankları koymak istiyorum ve sitemde mybb yazıyor anasayfada onuda değiştiremiyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba Not Elimde Ranklarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okancan1965 -- 1 Ağustos 2014; 21:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okancan1965

slm herkeze ben bir forum sitesi açdım hiç bilgim yok bu konularda öğrenmeye calışıyorum buradan biraz yardım aldım ProIrc beyfendiden allah razı olsun bana çok yardımı oldu başka yardım isteyemem şimdiki sıkıntım üye rankları koymak istiyorum ve sitemde mybb yazıyor anasayfada onuda değiştiremiyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba Not Elimde Ranklarım var

Merhaba;

Ana sayfada ve diğer sayfalarda yer alan footer kısmındaki ( en alttaki ) MyBB yazısını kaldıramayacağınızı belirtmek isteriz. Onun haricinde, eğer varsa MyBB yazısı, kaldırabilirsiniz.

Rank ( türbe ) ekleme konusunda ise, Google'da araştırma yaparsanız, MyBB Rütbe Ekleme Eklentisi adı altında, birçok bilgiye erişebilirsiniz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web siteme gelen yorum ss'li
    13 yıl önce açıldı
    SİTEME HTML KOD NASIL EKLERİM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.