Şimdi Ara

sitede undefined yazıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburada.com a giriyorum her hangi bir urunun acıklama yorum ve ya resımlerıne bakmak ısteyınce undefıned yazıyor bunun anlamı nedır eskıden yapabılıyodum anıden oldu yardım edersenız sevınırım...

işte resim...

sitede undefined yazıyor???

• Tanımlananamış, tanımsız sayfa diyor.

Linki atar mısınız? Acaba bizde de yapacak mı yoksa sorun sizden mi kaynaklanıyor..
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd24290&nc=1 her üründe aynısı oluyo mesela bu lınktenyorumlar veya detaylı resımler deyın bı bakalım acılcakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd24290&nc=1 her üründe aynısı oluyo mesela bu lınktenyorumlar veya detaylı resımler deyın bı bakalım acılcakmı

vallahi hepsi gayet güzl açılıyor bende.. sorun hala dvm ediyormu sende??

• evet hemde haftalardırbu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim ama nasıl yapcam blmıorum bu işi
  • Evet, sorunun nerede olduğunu anladık en azından.

Bizde açıldığına göre browser ile ilgili olabilir. Mozilla Firefox'ta denediniz mi hiç?
  • hayır ama eskiden açılıyordu yeni yeni yapmaya başladı bunu en sonunda formatlıycam o olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Formatlamadan önce Mozilla Firefox ile deneyin bir de..
  • temporary ınternet files klasorunu sılsem olur mu acaba bı yolu olmalı benım pc yı formatlayıp yedeklerı tekrar yuklemem 5 saat suruyor ezıyet gbi bişey ???
  • Niye formatlıyorsun ki ermanpac zaten söylemiş büyük bir ihtimalle browser sorunu diye.Firefox yükle olmadı opera yükle dene.Olmazsa çözüme devam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memurturk -- 23 Ocak 2007; 22:42:04 >
  • tmm o zmn hemen yüklüyorum teşekkürler inşallah sorun düzelir
  • çok saolun arkadaşlar sonunda düzeldi @ermanpac,@lahmACUN3263,@memurturk hepinize sonsuz teşekkürler
  • Sorun neymiş peki? Anlayabildiniz mi bari sorunun nerede olduğunu?

Bu arada rica ederim, yardımcı olabildiysek..
  • Bu explorer'ın çıkardığı sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor.Ayarlarını iyice bir kontrol etsene gözüne çarpan bir farklılık var mı?
  • Hepsiburada.com'u Güvenli Siteler'e ekleyin. Belli ki bir eklenti, ya da IE'nin kendisi, Javascript bazlı AJAX kontrollerini blokluyor. XMLrequest yapamayınca da, undefined değeri dönüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.