Şimdi Ara

SİTEDE BATERİ ÇALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum bateri fazla ses çıkartıyor evimiz site içerisinde olduğu için ses çıkarmaması lazım bunun için ne yapmam lazım ve bateri alcam akustikmi aliyim yoksa elektronikmi ve elektronik alırsam çok ses çıkartırmı bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim :)

• Eğer yeni öğreneceksen elektronikle öğrenemezsin, akustik bateri de sitede çalınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Broderick

Eğer yeni öğreneceksen elektronikle öğrenemezsin, akustik bateri de sitede çalınmaz.

aslında biliyorum çok değilde yani ritm tutarım smells like teen gibi şarkıları çalarım ama yeniyim bilmediğim çok şey var ne önerirsiniz?
  • bende elektronik var gayette öğreniliyor hemde sadece internetten öğrendim. Ses çok çıkarmaz ben apartmanda çalıyorum neredeyse hiç sorun olmuyor. Ama akustik tabii ki ayrı zevkli. Elektronikten akustiğe geçerken de biraz bocalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan13

bende elektronik var gayette öğreniliyor hemde sadece internetten öğrendim. Ses çok çıkarmaz ben apartmanda çalıyorum neredeyse hiç sorun olmuyor. Ama akustik tabii ki ayrı zevkli. Elektronikten akustiğe geçerken de biraz bocalayabilirsin.

Yeni başlayan birisi için elektronikle başlamak dezavantajdır. Elektronikteki vuruşlara alıştığın zaman akustiğe geçince çaldığın hızlı şarkıları çalamazsın, ayrıca akustikte teknikleri öğrenmesi çok daha farklıdır.
  • Bakteri Çalmak okudum
  • quote:

quote:

bende elektronik var gayette öğreniliyor hemde sadece internetten öğrendim. Ses çok çıkarmaz ben apartmanda çalıyorum neredeyse hiç sorun olmuyor. Ama akustik tabii ki ayrı zevkli. Elektronikten akustiğe geçerken de biraz bocalayabilirsin.

Yeni başlayan birisi için elektronikle başlamak dezavantajdır. Elektronikteki vuruşlara alıştığın zaman akustiğe geçince çaldığın hızlı şarkıları çalamazsın, ayrıca akustikte teknikleri öğrenmesi çok daha farklıdır.

orası öyle ancak hiç başlamamaktansa elektronikle başlamak daha mantıklı olur. Ben yaklaşık 2 yıldır elektronik çalıyorum. Arada stüdyo yapıyoruz arkadaşlarla. Fark ediyor mu ? Tabii ki ediyor, ama evimde akustik olsa 2 haftada elektronikte olduğum kadar rahat ve seri olabilirim. Yani hemen alışılmaz ama uzun sürmez geçiş yapmak.

• quote:

quote:

quote:

orası öyle ancak hiç başlamamaktansa elektronikle başlamak daha mantıklı olur. Ben yaklaşık 2 yıldır elektronik çalıyorum. Arada stüdyo yapıyoruz arkadaşlarla. Fark ediyor mu ? Tabii ki ediyor, ama evimde akustik olsa 2 haftada elektronikte olduğum kadar rahat ve seri olabilirim. Yani hemen alışılmaz ama uzun sürmez geçiş yapmak.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19198&gid=2443 bu işe yararmı haftada 1 arkadaşım var 20 yaşında bu işin prosu ondan ders alcam bide hergün evde bunda çalışsam iyimidir sizce ve bu davul nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.