Şimdi Ara

SİTE YAPMAK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    http://eve-html.wearecodevision.com/

    linkteki sitenin html i
    https://themeforest.net/item/eve-events-directory-listings-html-template/16588027

    bu linkte satılıyor. Bu linkteki html i satın alıp istediğim gibi düzenleyebilir miyim? Yani ilk linkteki siteyi kurabilmek için yeterli mi bu html i almam? Domain ve hostingim var. Teşekkürler.







  • Ilk linkteki site themeforest linkindeki demo verilen site. Duz html oldugu için yalnizca html i duzenlemeniz yeterlidir. Ama benzer nitelikteki ayni sayfalari tekrar tekrar olusturmamak ve kod tekrari yapmamak icin programlama dilleri kullaniyoruz, masterpage layout vs olusturuyoruz. Siz yaklasik 6 7 sayfalik bir site yapacaksaniz soyledigim o konuya da vakif degilseniz yapın gecin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 11 Haziran 2018; 7:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben o linkteki demonun aynısını kendi istediğim gibi düzenleyip kullanmak istiyorum. Bu 19$ lık html kodunu alıp düzenleme yapabilir miyim? Sonra da filezilla ile siteyi kurabilir miyim? Yeterli mi yani başka bi şey lazım mı? Benzer niteliklerideki aynı sayfaları tekrar tekrar oluşturmak ne demek? Bu sayfaya sürekli etkinlik eklencek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MWhite -- 14 Haziran 2018; 3:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen, sıkıntı cıkmaz. değiştirirsin notepad ++'dan
  • MWhite M kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim o sayfaya sürekli etkinlik eklemek için Not defterinden ya da başka bir text editorden HTML'i değiştirmeniz gerekecek bu şekilde. Uygunsa bu şekilde yapabilirsiniz tabii.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Peki sürekli etkinlik eklemenin daha kolay bir yolu var mı? Admin paneli gibi bi şey nasıl oluşturabilirim? Fİrebase ile bağlasam olur mu?
  • MWhite M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arka tarafta programlama dili kullanmanız gerek. PHP ve MYSQL ya da Asp.NET MVC ve MS SQL kullanabilirsiniz. Youtube'da ilgili ders videoları mevcuttur. Ama çok kolay olmayacaktır sıfırdan başlayan biri için, hele ki linkteki siteyi düzenlemesi. Dilerseniz uzmankiralanet gibi sitelerde ilan vererek lise veya stajyer üni. öğrencilerinin teklif vermesini bekleyebilir, ölü fiyatına yaptırabilirsiniz. Var çünkü 200-300 liraya site yapan kardeşlerimiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 15 Haziran 2018; 12:57:23 >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Peki size son bir şey daha sormak istiyorum. Yukardaki html i

    https://themeforest.net/item/metronic-responsive-admin-dashboard-template/4021469

    bu linkteki admin paneliyle bağlasam siteyi admin panelinden düzenlenebilir hale getirebilir miyim?

    Bir de firebase e bağlamakla bu admin paneline bağlamak aynı şey mi? yani html i firebase e bağlayarak dışardan yönetebilir miyim? Ç

    Çok teşekkür ederim.
  • MWhite M kullanıcısına yanıt
    Elbette bu linkteki tema ile admin paneli oluşturursanız istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Tabi bunu yine BackEnd'de yapıyorsunuz. Asp.NET veya PHP kullanmanız gerek BackEnd dili için örnekler çoğaltılabilir. Firebase'ye lüzum yok PHP-MYSQL veya ASP.NET MVC-MSSQL ile zaten istediğiniz şeyi yapabilirsiniz daha sağlıklı olur kanımca. Sorunuz olurssa PM aracılığıyla yazabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.