Şimdi Ara

site reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana az önce pm ile gelen bir site reklamı aşağıdadır. Kullanıcı hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim. site adını özellikle sildim ki bu totoşun sitesinin reklamını yapmış olmayayım. Hayır yani futboldan da nefret ederim spam mesajlardan da nefret ederim tam adamına gönderdin anasını satayım ya. Nerde var zaten bokluk gelir bulur beni. Al geldi gene ... sineği.. sinirlenmemek elde değil ya.

    Kullanıcı adı :lig.fth

    Er YENİ ÜYE blokla şikayet 3 dk. önce


    İyi günler. Rahatsızlık veriyorsam öncelikle özür dilerim.www...com adresinde ..... Sanal Menajerlik Oyunu adı verilen ve küçük bir yatırım ile sitenin reklam gelirlerinden para kazanabileceğiniz bir sistem geliştirdik.
    .... adresinde internet sitesi üzerinden oynanan bir menajerlik oyunudur.
    İçinde; sisteme katılıp PARA satın alanlar için, gerçek para kazandıracak bir de sistem barındırır.
    Menajerlik oyununda görevleri yerine getirmek için sanal para birimi olan ... PARA vardır.
    ... PARA satın almak için ödeme yaptığınızda sisteme ödeme yaptığınız her 10TL için sistem size 1 pay verir. Sitede çeşitli reklamlar yer almaktadır. Bu reklamlardan elde edilen gelirin tümü üyelerin tümüne payları oranında dağıtılmaktadır.
    Yani sistemde ne kadar çok payınız varsa sistemin günlük reklam gelirlerinden o kadar çok kazanç elde edersiniz.
    Reklamlardan elde edilen gelirler her gün üyelerimizin KAZANÇ sayfasına işlenmektedir ve üyelerimizin talepleri halinde banka veya PTT hesaplarına EFT saatleri içinde ödeme yapılmaktadır.
    Oyunda referans sistemi yoktur yani sitede herkes reklamlara tıklayarak sitenin kazanmasını sağlar. Herkes de çevresindekilerin sisteme katılmasını sağlayarak oyunun daha fazla reklam geliri sağlamasını ve üyelerin de daha fazla reklam geliri elde etmesini sağlayabilir. Bu reklam gelirleri de referans veya başka bir yapıya göre değil, sitede üye olan herkese sadece payları oranında dağıtılır. Yani herkes herkesin emeğinden faydalanmış olur.
    Sistem ile ilgili aklınıza takılan hususlar varsa yanıtlamak isterim. Sitemizi en azından incelemenizi öneririm. İlgilenip vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim.
    ....







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.