Bildirim
Site kurma ilk aşama tamamlandı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne istediğine bağlı hocam.İstersen wordpress kur istersen joomla.Yada dw biliyorsan sen kendin yap işte. -
Bence bilgilenmeden önce host ve domain almak yanlış olmuş.Yapmak istediğiniz şeyi yapamazsanız hevesiniz kaçabilir.Önce free host sitelerinde uğraşarak işi biraz kavrasanız daha iyi olurdu.Ama param var diyorsan bilemem -
Açıkcası para sıkıntısı olmasa kendim yapmazdım :) malesef sitenin acil açılması gerektiği için acele ettim. En azindan idare edecek bir siteyi yayına sokmak istiyorum 1-2 gün içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt
Açıkcası para sıkıntısı olmasa kendim yapmazdım :) malesef sitenin acil açılması gerektiği için acele ettim. En azindan idare edecek bir siteyi yayına sokmak istiyorum 1-2 gün içinde.
pm attım -
bencede wordpress'le başlayın ilerde profesyonelleşirseniz kendi scriptinizi kodlarsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X