Şimdi Ara

Site kurma ilk aşama tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, site kurmak için domain ve host alanı satın aldım, bu işlemleri doruknet'ten yaptım. Şimdi anladığım kadarıyla dreamweaver programı ile site düzenlemesini yapıp hosta yükleyeceğim. Doğrumu anlamışım? yardımlarınız için teşekkürler.

• Ne istediğine bağlı hocam.İstersen wordpress kur istersen joomla.Yada dw biliyorsan sen kendin yap işte.
  • Bence bilgilenmeden önce host ve domain almak yanlış olmuş.Yapmak istediğiniz şeyi yapamazsanız hevesiniz kaçabilir.Önce free host sitelerinde uğraşarak işi biraz kavrasanız daha iyi olurdu.Ama param var diyorsan bilemem
  • Açıkcası para sıkıntısı olmasa kendim yapmazdım :) malesef sitenin acil açılması gerektiği için acele ettim. En azindan idare edecek bir siteyi yayına sokmak istiyorum 1-2 gün içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Açıkcası para sıkıntısı olmasa kendim yapmazdım :) malesef sitenin acil açılması gerektiği için acele ettim. En azindan idare edecek bir siteyi yayına sokmak istiyorum 1-2 gün içinde.

pm attım
  • bencede wordpress'le başlayın ilerde profesyonelleşirseniz kendi scriptinizi kodlarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.