Şimdi Ara

Site Builderlar Hakkında Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçengün açtığım konuda internet üzerinden açtığıgımız ücretsiz sitelerin, kendimize ait domain alanlarına yönlendirebileceğimizi sormuştum, saolsun arkadaşlar yardımcı oldular. şimdiki sorum şu ; Wix,Weebly,webnode,hostinger tarzı builder ları inceledim, fakat kendi domainimize yönlendirme yapmamız için pro hesaba yükseltme yapmamız isteniyor. bu durumun maliyeti zaten host+domain parasına denk geliyor. bildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olurmusunuz, flash site tasarlayıp iş için kullanmak istiyorum. Fazla vakit kaybetmek istemedğim için bu tip kolay yönteme başvurdum. olmassa bloggerda aynı yöntemi deniyeceğim. işimi ne kadar görür bilmem. blogger'da böyle bir şey istermi bizden ? Yardımlarınız için teşekkür ederim inşallah kendimi anlatabilmişimdir.

• Eğer bir alan adın ve domainin varsa ve zamanın kısıtlıysa internette yüzlerce ücretsiz web site şablonları yer almakta. Beğendiklerinden bir tanesini indirip üzerinde basit bir şekilde düzenlemeler yapabilir ve sunucuna gönderebilirsin.
  • Hosting almayacağım bu yüzden bunu yapamam , ama daha güzel birşey buldum , Blogger'a tema yükledim, o temayı düzenledim, Domainimi de ona yonlendırıcem . Oldu Bitti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.