Şimdi Ara

Site Açmak İstiyorum.Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir forum sitesi açmak istiyorum.Daha öncede sitem vardı ama onları hazır almıştım.Site kapandı ilgilenemeyince.Şimdi sıfırdan kuracağız.Bu konuda güvenilir birisine ihtiyacım var.En azından nasıl alabileceğimi gösterirse sevineceğim.O kadar araştırdım bir türlü çözemedim bu olayı:)

alan adı ve domaini uygun fiyata veren yerler var mı bildiğiniz.

Fuzuli
  • domain ve host istiyorsunuz sanırım.. Alan ve alan adı ;) godady i takip edin derim arada sırada 1 dolara domain yani alan adı veriyor. Host ise riskli bir konu güvenilir host bulmak gerek ;)
    Tecrübe yaşlanarak değil yaşayarak öğrenilir,
    Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır
  • Alan adı için godaddy.com host için hostgator.com.tr iyidir. Sorun yaşamazsınız. Her ikisi için de indirim kuponu bulabilirsiniz nette. Çok ucuza ve sağlam bir şekilde işinizi görebilirsiniz.
    Domain( Alan adı ) bunu da herhangi bir yerin adresi olarak düşünebilirsiniz

ikisi ayrı firmalarda olabilir.
    Domain fiyatları hemen hemen aynıdır ama hosting de secici olmak lazim

Admin@pirsusbilisim.com ekleyin yardımcı olurum....

Orijinalden alıntı: webkruvazör

host ve domain için yıllardır sıkıntısız çalıştığım tek yer var, oda bilisimdunyasi.org gözü kapalı tavsiye ediyorum. Destek ve fiyat gayet güzel.

Aynı şekilde bende tavsiye ediyorum bilişimdünyası.org'u. Adamlar ilk başladığımda sıkılmadan onlarca sorumu cevaplamışlardı. :)

Herkeze kolay gelsin.. affınıza sığınarak bi anımı paylaşmak isterim ilkokul çağlarımda hep bir forum sitem olsun istemiştim. sınıf arkadaşlarımla paylaşabileceğim ortaklaşa kurabileceğimiz. işletebileceğimiz gibi. hatta gerekirse genişletip ün salabileceğimiz birşey.. tabiki artık lise bitti iş hayatına girdim. bu yüzden eski hayallerim kalmadı artık.. ama yinede forum kurmak isteyen , hayallerini gerçekleştirebilecek arkadaşlara forum sitesi açılabilir..

Sevgili kardeşlerim ve (varsa) abilerim, Öncelikle hosting paketleriyle başlayalım.

Site Açmak İstiyorum.Yardım

Ha, benim hosting paketim var diyorsanız..

vBulletin, phpBB , SMF gibi forum her şey dahil.. (Konular-ayarlar-google kayıt vs.) hepsi bana ait. siz sadece hazır bir şekilde alıyorsunuz...

Şimdi bunun bize maliyeti nedir diyorsanız ?

Forum 75 Tl'dir + Hosting paketinizin fiyatı ..

(-- Yani sonuçta min. 90 max. 100 tl vererek bir forum sitesi sahibi olabiliyorsunuz..)

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. mesajlarınızı bekliyorum .. iyi günler.. (GÖRÜŞMELER İÇİN LÜTFEN PM ATINIZ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nash1883 -- 24 Eylül 2011; 10:33:43 >

• slm arkadaslar forum kurulumları nasıl kuruldugunu ayarlarının nasıl yapıldıgını ögrenmek istiyorsanız domain+host ile birlikte resimli anlatımlarla 75 liraya size anlatılarak kurulur ve sürekli destek verilir sitenize msn adresim: tecnocom_gurkan@hotmail.com facebook adresim:http://www.facebook.com/GuRKaNDoGaN1905
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.