Bildirim
Sistemler vs Organik Kimya

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
sistemler mekanizmalı birinin anlatması gerekiyor kendinizi zorlarsanız ikisi de biter hocam tabi temeliniz olduğunu kulak dolgunluğunuz olduğunu varsayarak söylyüroum -
Organik kimya 4 sistemler 5 günde biter ikisinden birini tercih etme derim ikisini de halledecek zaman var(bol soru çözme)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gaza getirmeyin beni ya zaten çok sözeller ağlaya ağlaya çalışıyorum onlara :/
Organiği gözünde büyütme bi yerden sonra akıyor
Sistemler için ise her sene çıkan kesin soru çıkabilecek sistemlere çalış kalanlarına yetişirse çalışırsın. Ama zorlarsan bitirirsin. Kolay gelsin.
Organiği kimya adasından 1.5x hızda izleyebilirsin,gayet iyi anlatıyor temelin yoksa not alarak izlemen daha iyi olur,sınavda da çok zorlayacaklarını sanmıyorum fulle yakın çıkarabilirsin anlayarak ilerlersen,bence de 2sini de yetiştirebilirsin,günde 4 saat organik çalışarak 4 güne konu anlamında not tutarak biter(hiç soru çözmeyerek,soru çözeceksen de hidrokarbon adlandırma,alkollerden ve izomerlikten çöz derim) videoların toplam süresi de 11 saat,1.5x ile izlendiğinde 8 saat civarı olur,not tutmak min 4 saat en fazla 8 saat alır tahminim 38 video için.
Sistemler için Bekir avşardan çalışmıştım üstüne soru çözmüştüm,Bekir Avşar'ın sistemler videoları toplam 7 saat,sınava kadar 2sini de bitirebilirsin bence.
Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 14 Haziran 2018; 20:50:8 > -
Tesekkurler arkadaşlar
Ikisini de halledersin hocam.Simdi benim dedigim rotayi izle.Organigi kimya adasindan dinle varsa palme konu anlatimi ya da cap fasikulu bunlardan konu tekrarini yap.
Sistemleri dinlemene gerek yok.Varsa elinde asel bio ya da palme al bunlari eline guzelce oku tekrarini yap isini bitir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çap organik kimya soru sayısı bakımından az bir kitaptır işini çok güzel görür konu pekiştirme testlerini atlayarak git halledersin
İkiside halledilir.Halledemem dersen organik bak sisteme göre daha kolay net çıkar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X