Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı yenilemek istiyorum. Yeni çıkan oyunları(COD Ghost, BF4) kaldırsın istiyorum. Sistemim şöyle: AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor 3.20 GHz Ram 4.00 GB 64 bit işletim sistemi EKRAN KARTI: AMD Raedon HD series 4730 512 mb Ekran kartım berbat Puan 5.9 sanırım ekran kartından kaynaklanıyor. Bu sisteme uyumlu bir 2 GB yeni çıkan oyunları kaldırabilecek bir ekran kartı istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: StevenBG
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı yenilemek istiyorum. Yeni çıkan oyunları(COD Ghost, BF4) kaldırsın istiyorum. Sistemim şöyle: AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor 3.20 GHz Ram 4.00 GB 64 bit işletim sistemi EKRAN KARTI: AMD Raedon HD series 4730 512 mb Ekran kartım berbat Puan 5.9 sanırım ekran kartından kaynaklanıyor. Bu sisteme uyumlu bir 2 GB yeni çıkan oyunları kaldırabilecek bir ekran kartı istiyorum.
anakartın modeli ne üstelik 5.9 en düşük alt puanı gösterir ki bu hdd olma olsalığı yüksek dikkatli bak
Ana karta nasıl bakabilirim?
http://www.aida64.com/downloads Bu proramlar Anakart islemci ve ram miktarini marka model seklinde bu parcalari yazin yardimci olalim.
PC'yi aldığım kişiyi aradım bana Atı Raedon 5670 powercolor 2 gb ekran kartını önerdi nasıl? Yeni çıkan oyunları kaldırır mı?