Şimdi Ara

Sistemime Overclock YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Bir Sistem Topladım. Bu Sistemime Overclock Yapmak İstiyorum. Fakat Sistamime En Uygun Ayarların Nasıl Olacağı Hakkında Bilgim Yok. Sistemim :

* Haf 912 Plus 750W Kasa,

* AMD FX8 8150 İşlemci (Bakır Borulu Stok Fan) ,

* Asus Sabertooth 990FX Anakart,

* XFX HD6870 1GB Ekran Kartı Tek Fanlı,

* Corsair Vegeance 1866Mhz (2*4)8GB Ram (9-10-9-27) (1.5V),

* Seagate 1TB HardDisk 64MB Cache 7200 Rpm,

İlk Etapta Yüksek Bir Overclock Düşünmüyorum. Sistemimin Stabil Çalışması Öncelik. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Ayrıntılı Olarak Paylaşırsanız Daha Yardımcı Olursunuz. Çok Deneyimli Olmadığım İçin Yanlışş Birşey Yapmak İstemiyorum.

Not : Sistemim Stabil Çalışması İçin Neler Yapmalıyım. Bios Güncellemesi Yaptım USB ile. Versiyon : 813.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanpasali -- 21 Mart 2012; 19:34:08 >

• Bu sisteme overclock yapmayı düşünen adama kafayı yemişsin derim ben :)
  • işlemcine oc yi dusunme bence stok fanla ekran kartın ıcın se asus gpu tweak ı ındır ve yavas yavas yukselt. ılk 50 mhz de hic voltajla oynama sonrasında stabilite bozlurusa voltaj verirsin. dereceye bakmayıda unutma !
  • overclock yapıp ne yapacaksın amacın ne kardeş :D hani ben yapsam yine de senin sisteminin yarısı kadar bile olmaz ama son çıkan oyunları bile oynuyorum yapmadığım halde senin amacın ne :D zevk için mi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.