Şimdi Ara

Sistemimdeki Sorunu çözecek Uzman aranıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim Anakart o kadar testten sonra 35C yi zor görüyor. Sistem boştayken de 25C civarında seyrediyor.
  • Yalçın abi sen bari yapma m4a89gtd nin pasif soğutmaya bak 880ga ud3h nin pasif soğutmaya bak

ayrıca senin işlemci fanı ve kasa soğutman daha üstün
  • Ben anakart modelini okumadan direk 890 gpa ud3h nin soğutmayı canlandırdım kafamda, şimdi görsellerine baktımda soğutması cidden zayıf bir kartmış.
  • Anakartı değiştirmeli miyim sizce arkadaşlar?
    @canerpense, dediklerini yapamayız, çünkü bilmiyoruz ki nasıl yapılır :)

NOT: Bu arada Mckhan senin RAM'ler mağazasında yoktu Vatan'ın, biz de anakartta uygun RAM listesinden bir Kingston aldık ve Vatan test merkezine PC'yi bıraktık.
    Cumatesi teslim edecekler, her türlü testi yapıp fakat ASUS Anakartı görünce üzüldüm doğrusu, değiştirsek mi diye düşünmüyor da değilim
  • elinizden geliyorsa bir bios update yapın daha evvel bizdede benzer bir sıkıntı olmuştu bios update ile çözmüştük gigabyte board da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s
    elinizden geliyorsa bir bios update yapın daha evvel bizdede benzer bir sıkıntı olmuştu bios update ile çözmüştük gigabyte board da

Şuan makine Vatan'da Atl@s, ben ordakiler yaptı diye biliyorum fakat yapmadılarsa eve gelince yapalım.

Bir de arkadaşlar 250TL'ya kadar ASUS Anakart önerebilir misiniz? Müşavir'inkini ben beğendim ama PC sahibi "Abim" yine de size bir sormamı söyledi :), Yukardaki sisteme uyum sorunu yaratmayacak bir şekilde tavsiyenizi alabilir miyi, teşekkürler.
  • M4A89GTD-PRO tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage
    M4A89GTD-PRO tabikide.

Ben de öyle düşünmüştüm, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.