Şimdi Ara

sıstemımde kasılmalar oluyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSletım sıstemı windows7 64bıt ultımate (korsan):)islmeciİ5 4670K anakart Gigabayte z97p-d3 ekran karti Sapphire r9 280 dual-x ram Gskill 8gb (2*4) 1866mhz kasa Zalman z3 psu Corsair vs650 Seagate 1tb hdd monitor olarakda Samsung es6140 led tv kullanıyorum arkadaşlar pc acıldıgında utorrent ıdman orıgın systemcare nod32 amd control center ve usbvırus otomatık açılıyor ılk acıldıgında normal olarak sıstem oturması bır kaç dakika alıyor ama boraz zaman gectıgınde mesala bır chorume açmaya kalktıgında 20)25 sanıye beklıyor sızce sıstemde bor sıkıntı varmı yardımlarınız ıcın tesekurler sımdıden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarının kasması için herhangi bir sebep yok. Programsal bir sorun. Eğer değilse sorun chromenin çalışması için gerekli olan dosya dizininde.
    Örnek veriyorum usb den bağlı bir hdd ye kurulu ise chrome, ilk açılışında önce hdd nin açılması dosyaların taranması vs. gerekir. bu işlem bundan dolayı geç olabilir. Yada chromendeki hesabınla ilgili bir sıkıntı olabilir. Belki senkronizasyon ile ilgili bir sıkıntı vardır bilemedim. Olabilecek bütün durumları yazmaya çalıştım, yardımcı olmuşumdur umarım.
  • chkdsk yap..disk birlestirme yap...ccleaner programi ile temizleme yap..sorunlar hallolur..donanimsal degil senin ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc kasılma
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.