Şimdi Ara

Sistemim yükseltilebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim şöyle Microsoft Windows XP

AMD Athlon(tm) 64 processor 3200+ 2.00 Ghz 1GB Ram

bu sistem bilgisayarcı da yükseltilebilirmi örneğin ghz 3,00 veya 4,00 yapılabilirmi ram 4 ram olabilirmi lütfen cevaplayın

• parça değisim ile yapılabilir. hatta yeni sistem kurma,sistem güncelleme vs. konularında yardım istersen dahili bilesenler bölümüne konu açabilirsin
  • yani yükselir diyosun teşekür ederim ekran kartıda değişir öyle değilmi? ,, pek gerek yok aslında saece bilgisayarımı biraz hızlandırmak istiyorumda ekran kartı yükselirmi peki
  • Anakartin ile uyumlu bir ekran karti kullanabilirsin. Guvenilir bir bilgisayarciya goturursen onlar sana secenekleri soyler zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekürler bugün gittim bilgisayarcıya araştıracağını söyledi 3 yıllık bilgisayarcımız güvenilir teşekrler önerileriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

teşekürler bugün gittim bilgisayarcıya araştıracağını söyledi 3 yıllık bilgisayarcımız güvenilir teşekrler önerileriniz için

O arastirdiktan sonra senin bir daha arastirmani tavsiye ederim. Tanidik diye fazla fiyat soyleyebiliyorlar. Dikkatli olmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

quote:

teşekürler bugün gittim bilgisayarcıya araştıracağını söyledi 3 yıllık bilgisayarcımız güvenilir teşekrler önerileriniz için

O arastirdiktan sonra senin bir daha arastirmani tavsiye ederim. Tanidik diye fazla fiyat soyleyebiliyorlar. Dikkatli olmak gerek.

Doğru söylüyosun ama sanmam bi aile dostumuz ama yinede araştırmakta fayda var tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence xp kullan gayet stabil ve ram kullanımı az. Oyunlardada faydasını görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

bence xp kullan gayet stabil ve ram kullanımı az. Oyunlardada faydasını görürsün

win7 daha güzel değilmi en görünüş olarak hemde daha gelişmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

bence xp kullan gayet stabil ve ram kullanımı az. Oyunlardada faydasını görürsün

win7 daha güzel değilmi en görünüş olarak hemde daha gelişmiş

arkadaşım birde o yazdığım sistemin ramı4 ghzside 3 olabilirmi lütfen yazarmısınn ???
  • beyler yazdığım sistem 4rame ve 3ghzye çıkabilirmi yükseltilebilirmi yani bi söylermisiniz
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.