Şimdi Ara

Sistemim 2. elde ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Bana en iyi sizin yardım edebileceğinizi düşünüyorum. Uzun zaman önce topladığım ana kullanmadığım bilgisayarımı satmayı düşünüyorum.

Donanım olarak

AMD FX8320 işlemci
    Gigabyte 990xa-ud3 anakart
    Sapphire 7870XT ekran kartı
    G.Skill RipjawsX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
    Cooler Master Haf 912 Advenced Kasa
    Thermaltake Contac 30 CL-P0579 CPU Soğutucu
    Thermaltake SPS-MPCBEU Smart SE Power yarı modüler 630W güç kaynağı
    Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 HDD
    Ve ekstra olarak 200mm tepe fanı Dark Usb 3.0 ön panel

Sadece 2. el ne eder fikrinizi almak istiyorum. Sistem sıkıntısız çok az kullandım. Bunları göz önüne alarak fiyat ne olurdu sizce satacak olsam. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu bir ilan değildir. Satmaya karar bile vermedim. Bir yanım satma diyor. Benzer sistem almaya kalksam bir ton para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 30 Mayıs 2018; 22:16:51 >

• Süper extreme oyun canavarı diye satarsan iyi eder.

• Maksimum 2000 dersek, şu anki dolar kuru ve fiyatlara bakarsak 2000TL ile nasıl bir PC toplamayı düşünüyorsunuz? Toplayacağınız bilgisayar şu an sahip olduğunuz bilgisayardan daha kötü bir bilgisayar toplanır maksimum.
  • Cevaplar için teşekkürler. Tam olarak cevabımı aldım ben. Aslında masaüstü pek kullanmadığım için satıp laptobumu güncelleme gibi bir düşüncem vardı. Ancak laptop fiyatları da bir hayli fazla. Şu anda kullandığım laptopda i7 4500u işlemcili yeterince hızlı bir bilgisayar. Laptobun üzerinden 3 yıl geçti 1800 liraya almıştım. Aynı şekilde masaüstünü de 1800 lira civarlarına dizmiştim 4 yıl önce. Anlaşılan benim durumumda sistem güncelleme işi pek akıllıca değil. Hali hazırda bulunan masaüstü ve laptop ile devam edeceğim. Böyle giderse 3 4 sene daha götürür gibi bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Cevaplar için teşekkürler. Tam olarak cevabımı aldım ben. Aslında masaüstü pek kullanmadığım için satıp laptobumu güncelleme gibi bir düşüncem vardı. Ancak laptop fiyatları da bir hayli fazla. Şu anda kullandığım laptopda i7 4500u işlemcili yeterince hızlı bir bilgisayar. Laptobun üzerinden 3 yıl geçti 1800 liraya almıştım. Aynı şekilde masaüstünü de 1800 lira civarlarına dizmiştim 4 yıl önce. Anlaşılan benim durumumda sistem güncelleme işi pek akıllıca değil. Hali hazırda bulunan masaüstü ve laptop ile devam edeceğim. Böyle giderse 3 4 sene daha götürür gibi bunlar.
    Rica ederim kardeşim.. evet, o sistemin, güncel bir ekran kartı, 8 GB RAM takviyesi ve 2. elden uygun fiyata alacağın ucuz bir sıvı soğutma ile rahat 2 - 3 sene daha gideri var bana göre.. :)

• DessoEldest kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, Türkiye'nin geldiği durum yüzünden upgrade yapmak veya bilgisayar toplamak limitli bütçe ile pek akıllıca bir hareket değil. Umarız yakında ülkenin durumu düzelir de halk rahat eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.