Bildirim
sistemim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
2 gb kingston ddr 2 667 ram
gecube ati x1950 pro ekran kartım
AMd x2 4600 işlemcim var full ayar oynayabilirmiyim.
pek anlamamda
oynarsın gibime geliyor -
Oynarsın. -
Arkadaşlar bende demoyu imzamdaki laptopla AA ve AF son seviyede full ayarlarda 1920*1080 çözünürlükde oynuyordum acaba full sürümde sistem ihtiyaçlarında değişikliğe gidilmiş mi ?
Sistemim 6 gb ram , 4650 1 gb ekran kartı , P8700 2.5 ghz centrino işlemci , vista 64 bit işletim sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 20 Ekim 2009; 21:28:22 > -
ii inşallah 2011 i de ii kötü oynarım bu sistemle -
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
ii inşallah 2011 i de ii kötü oynarım bu sistemle
Bismillah, b'i 2010'u oynayak -
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Bismillah, b'i 2010'u oynayak
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Dilemma_
Arkadaşlar bende demoyu imzamdaki laptopla AA ve AF son seviyede full ayarlarda 1920*1080 çözünürlükde oynuyordum acaba full sürümde sistem ihtiyaçlarında değişikliğe gidilmiş mi ?
Sistemim 6 gb ram , 4650 1 gb ekran kartı , P8700 2.5 ghz centrino işlemci , vista 64 bit işletim sistemi.
Rahat oynarsın gibime geliyor. -
Profilimde yazılı olan dizüstü bilgisayarla oyunu oynayabilir miyim arkadaşlar. Boşuna umut bağlayıp sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, Kasar mı çalıştırır mı
?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
Profilimde yazılı olan dizüstü bilgisayarla oyunu oynayabilir miyim arkadaşlar. Boşuna umut bağlayıp sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, Kasar mıçalıştırır mı
?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Oynarsın elbette. Ben dizüstüm de oynayacağım ki sizin makinadan biraz daha düşük.
-
arkadaşlar bende yardımınızı rica edicem....ona göre oyunu alıcamda...
T9300 2.50 cpu,2 gb ram,geforce 9500M GS 512 ekran kartı akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
quote:
Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
Profilimde yazılı olan dizüstü bilgisayarla oyunu oynayabilir miyim arkadaşlar. Boşuna umut bağlayıp sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, Kasar mıçalıştırır mı
?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Oynarsın elbette. Ben dizüstüm de oynayacağım ki sizin makinadan biraz daha düşük.
Teşekkürler inşallah dediğin gibi olur. İndirmeye başladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Bismillah, b'i 2010'u oynayak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X