Şimdi Ara

Sistemi sonunda tamamladım yorumlarınızı alabilir miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mystik

http://www.teknofiyat.com/?search=2560+1440

27" 2560*1440 çözünürlüklü olmalı
    yoksa 24" alabilirdin

Şimdilik ekrandan memnunum ama boyut küçültmeden belki daha iyi bişey alabilirim şimdilik bütçem bu listedekilere yetti o yüzden birazda seçici olamadım bi kaç parçada :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

asus r9 280x top ların bazı serileri sorunlu umarım size denk gelmez hayırlı olsun güzel sistem olmuş

nasıl bir sorun olduğu hakkında bi bilginiz var mı acaba yada hangi serilerde oldğuna dair ? bugün vatana uğradım tekrar yeni serinin bu hafta içi ellerinde olucağını söylediler bende bekleyip karşılaştırma kararı aldım olmazsa başka bi kartada yönelebilirim
  • AnilUnal kullanıcısına yanıt
    hocam ekranda siyah çizgiler parlamalar vs. oluşuyomuş bi kaç forumda gördüğüm kadarıyla hangi serilerinde olduğunu bilmiyorum ama siz önce sistemi alın benchmark oyun vs. test leri yapın sıkıntı olmazsa devam edersiniz kartla baktınız sorunlu ozaman götürür iade eder başka model alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

hocam ekranda siyah çizgiler parlamalar vs. oluşuyomuş bi kaç forumda gördüğüm kadarıyla hangi serilerinde olduğunu bilmiyorum ama siz önce sistemi alın benchmark oyun vs. test leri yapın sıkıntı olmazsa devam edersiniz kartla baktınız sorunlu ozaman götürür iade eder başka model alırsınız

evet ordaki arkadaşta iade süresi olucak zaten boşuna paniklemeyin almadan dedi :) bende bekleme kararı aldım gelince ilk gün hemen testlerini yapıp sorun yoksa devam edicem yoksa gtx 770 yada sapphire 280x toxic düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

kasa olarak corsair carbide 300r 600w al derim. Gerisi güzel

Evet güzel bi kasa önerinizde belki bi süre kullandıktan sonra değiştirebilirim önerdiğiniz tarz bişeyler

Zalman z11 olabilir.
  • Gayet güzel hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.