Şimdi Ara

Sistemi sipariş ettim nasıl olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i5 2500k
    sapphire HD6950
    2 X WD Caviar Green 1 TB IntelliPower 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA II
    G.Skill RipJaws 2X2gb cl8 1600mhz
    Dark racer acrylic kasa+ 600w
    samsung dvd rewriter
    LG 23" E2360V

yorumlarınızı alayım. onun dışında 2 gün içinde elimde olur testleri yayınlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 19 Temmuz 2011; 14:40:43 >

• Kasa ve psu daha kaliteli olabilirdi.

2x500gb Sata 3 Seagate "pembe motor" disk ile Raid 0 yapar, 1TB'da depo disk alırdınız Samsung F1 serisi, daha ucuza gelirdi.

İşlemci için cpu cooler eklersiniz sonradan.

Ekran kartı da özel soğutmalı model ise sorun yok, güle güle kullanın hayırlı olsun
  • Kasa ve psu daha kaliteli olabilirdi.

2x500gb Sata 3 Seagate "pembe motor" disk ile Raid 0 yapar, 1TB'da depo disk alırdınız Samsung F1 serisi, daha ucuza gelirdi.

İşlemci için cpu cooler eklersiniz sonradan.

Ekran kartı da özel soğutmalı model ise sorun yok, güle güle kullanın hayırlı olsun

katılıyorum..

en önemlisi kasa ve güç kaynağını yüksek yapmandı ilerde cf yapmak istesen yapamayacaksın.
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/sapphire-ati-hd6950-yeni-sogutuculu-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html şu model

dediğiniz gibi cpu cooler ı önümüzdeki ay almayı planlıyorum zaten . kasayı&psu yu fiyatı 2000 e çekmek için o şekilde seçtim yoksa cooler master haf-912 düşünüyordum hdd yi seçme sebebim ise 64 mb ön belleği 750 gb olanı stokta kalmamışdı malesef . flaps ile sık sık oyunlarda çekim yaptığım için ön belleği yüksek bi hdd tercih ettim . yorumunuz için teşekkürler uzun bir araştırma ve para biriktirme serüveninden sonra bu gün cesaretimi toplayıp verdim sparişi

edit: bir sonraki güncellemem psu ve cf olacak muhtemelen zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 19 Temmuz 2011; 15:20:10 >

• sistem elime ulaştı ilk izlenimlerim fena değil testler çok yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemi nasıl test ederim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.