Şimdi Ara

SISTEMI DEGERLENDIRIRMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.fotograftaki parcalari aldim.1 2 hafta icinde 3820 islemci corsair gtx240gb ssd ve vengeance 4*4 2400mhz ram alip kasayi calistirmak istiyorum.yil sonuna dogruda daha guclu islemci ve ekran karti alabilirim.gorus ve onerilerinizi (iyi olmus.parayi cope atmissin.sunuda al.sunu degistir.ilerde sunu yap)yazarsaniz memnun olurum.bu bilgisayarda cocuklar oyun oynayacak bende gunluk isler icin kullanacagim.teknik lisandan pek anlamam teknolojiyi severim takip etmeye calisirim.

     SISTEMI DEGERLENDIRIRMISINIZ



  • ekran kartını degistirmene gerek yok bence bu seni bir kaç yıl idare eder zaten çocuklar oynicak demissin
  • islemci 2011 pin.3820 en ucuz 2011pin islemci.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: people1

    selamlar.fotograftaki parcalari aldim.1 2 hafta icinde 3820 islemci corsair gtx240gb ssd ve vengeance 4*4 2400mhz ram alip kasayi calistirmak istiyorum.yil sonuna dogruda daha guclu islemci ve ekran karti alabilirim.gorus ve onerilerinizi (iyi olmus.parayi cope atmissin.sunuda al.sunu degistir.ilerde sunu yap)yazarsaniz memnun olurum.bu bilgisayarda cocuklar oyun oynayacak bende gunluk isler icin kullanacagim.teknik lisandan pek anlamam teknolojiyi severim takip etmeye calisirim.

     SISTEMI DEGERLENDIRIRMISINIZ


    Oww Orada hazine kutuları duruyor ve hiç açılmamış ... 3820 ve soket 2011 Oyun ve Bütçesi yetenler için iyi bir seçimdir , Hatta çift ekran kartı kullanıp değişik şekillerde 3 monitörle Oyun zevkini geliştirebilirsin .

    3820 işlemci 6 çekirdek 12 sanal olarak çalışır ve 4(Quad) kanallıdır diğer intel 1155 soket olan türler 4 çekirdek 4-8 sanal ve 2 kanal (Dual) olarak çalışır.
    3820 Üst seviye oyuncular için fazlasıyla performanslı ve idealdir ,günlük kullanımı yazmıyorum bence parça değiştirmene gerek yok.

    3930K işlemci 6 çekirdek 12 sanal ile yüksek işlemci gücüne ihtiyaç duyan programlarda (Çizim-Tasarım-Mühendislik-Video Montaj...vb) en iyi performansın yanında en önemli özelliği iş için zamandan kazanmak için kullanılır.

    Belleklerin(Ram) Quad Kit olarak üretilenlerden (paket üzerinde yazar) olduğuna emin ol.

    Örneğin yeni versiyon ;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-1600c9q-16gab-16gb-%284x4gb%29-ares-blue-low-profile-ddr3-1600mhz-cl9-quad-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59074



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 17 Şubat 2013; 15:56:30 >




  • IQRI tesekkurler.3 monitor aklimda var.dusuncelerimi okudun.fakat herseyi hemen yaparsam odemeler dengesi bozulacak.sene sonuna dogru kalan eksikleri tamamlarim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: people1

    IQRI tesekkurler.3 monitor aklimda var.dusuncelerimi okudun.fakat herseyi hemen yaparsam odemeler dengesi bozulacak.sene sonuna dogru kalan eksikleri tamamlarim.

    O Konuyu Bilemeyiz tabi :) Kendine uygun şekilde değerlendir artık .
  • guncel
  • bi islemci kaldi alacagim,3820 dusunuyorum ama 3930k da dusunmeye basladim.yardim istiyorum,
  • bugun 3820 aldim.haftasonu montaja basliyorum.butun parcalari forumlari okuyarak aldim.montajida forumlara bakarak yapacagim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: people1

    bugun 3820 aldim.haftasonu montaja basliyorum.butun parcalari forumlari okuyarak aldim.montajida forumlara bakarak yapacagim.

    Hayırlı olsun.Sisteminiz çok güzel olmuş.Ram olarak ne aldınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

    quote:

    Orijinalden alıntı: people1

    bugun 3820 aldim.haftasonu montaja basliyorum.butun parcalari forumlari okuyarak aldim.montajida forumlara bakarak yapacagim.

    Hayırlı olsun.Sisteminiz çok güzel olmuş.Ram olarak ne aldınız ?

    tesekkurler.simdilik 2*4gb gskill 2133mhz ram aldim.bir sure bu sekilde kullanacagim.yil sonuna dogru daha guclu islemci ve ekran karti almayi dusunuyorum.masraflari zamana yaymak istiyorum.
  • kasadan memnunmusunuz ? bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06

    kasadan memnunmusunuz ? bende almayı düşünüyorum.

    anakartim e-atx.uygun kasalar cok buyuk.forumda bir arkadas baska bir rog anakart takmisti c70e.dikkatimi cekti boyutlari benim almam gerekenden daha ufakti.isin ilginci e-atx anakart atx c70e oldu.gorunus ve kalitesinden memnunum.haftasonu montaji tamamlayacagim.montajdan sonra degerlendirmek daha saglikli olur.
  • aksam kasayi monte ettim.sabah fisi taktim ekranda hicbirsey yok.2 3 saat ugrastiktan sonra calistirmayi basardim.24pinli guc kablosunu takmistim islemcinin yakininda 4 ve 8 pinli iki guc kablosunu takinca uc saat sonra bios ekrani acildi.64bit windows 7 yuklenmedi 32 cd sini taktim yuklendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.