Şimdi Ara

Sisteme Uygun Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel Core Duo E2200 2.20Ghz
    4 GB DDR2 Ram
    Gigabyte P31-ES3G Anakart
    Club 3D HD3650 512MB/128Bit Ekran Kartı
    Vento 400W power supply

Bu sistemde ekran kartını değiştirmek istiyorum ve ona göre de powerı.
    Biraz araştırdım ve sisteme HD4850 256B 1GB GDDR5 ekran kartı ile daha sağlam bir power düşünüyorum.
    Bu konuda sisteme uygun ekran kartı ya da power önerilerinizi bekliyorum.

Bu sistem ile call of duty oyununu seven biri olarak en son modern warfare oynayabildim.Sonraki serilerde sıkıntı çıkarmayacak bir ekran kartı ve power düşünüyorum o yüzden.

Fiyat aralığı olarak 280 civarı düşünüyorum.

• criesofcredo katılıyorum ama işlemcim bu kartı tam anlamıyla kullanmama olanak sağlar mı? Birde ekstradan powerı değiştirmem gerekiyor mu? Onun için de bir önerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

criesofcredo katılıyorum ama işlemcim bu kartı tam anlamıyla kullanmama olanak sağlar mı? Birde ekstradan powerı değiştirmem gerekiyor mu? Onun için de bir önerini bekliyorum.

Sağlamaz malesef sağlam bi overclock yapman lazım , hd 5750 ddr5 güzel ekran kartıdır ama işlemcini 3.0 ghz e cekmen lazım ki en azından %80 kullanabilesin kartı...
  • HD 5750 Yeterli olur daha yüksek alırsan tam verimli kullanamazsın.
  • HD 5750 karar kıldım bir de işlemcimi değiştireceğim ve anakartıma uygun bulabileceğim mümkünse overclock yapmama olanak sağlayacak bir işlemci önerebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tas_ -- 18 Ekim 2012; 10:15:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SİSTEME HANGİ EKRAN KARTI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

criesofcredo katılıyorum ama işlemcim bu kartı tam anlamıyla kullanmama olanak sağlar mı? Birde ekstradan powerı değiştirmem gerekiyor mu? Onun için de bir önerini bekliyorum.

Sağlamaz malesef sağlam bi overclock yapman lazım , hd 5750 ddr5 güzel ekran kartıdır ama işlemcini 3.0 ghz e cekmen lazım ki en azından %80 kullanabilesin kartı...

sağlar hocam pentium 4 3.0 ı 3.6 yaptım darboğaz yapıyor ama o işlemci 5750 e darboğaz yapmaz azcık oc yaptımı işini görür
  • İşlemcini değiştireceksen 6850 al başından söylemeliydin şu anki işlemcine göre seçtik kartı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.