Şimdi Ara

SISTEME NE EKLEMELIYIM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD HD 1GB 7850
    AMD FX 8120 EIGHT CORE 3.10 GHZ
    ASUSTek Computer M5A97 R2.0

Arkadaşlar bu zamana kadar bir çok oyunu rahat bir şekilde oynuyordum ama artık yavaştan oyunlar kasmaya başladı aslında low ayarlarda oynayabiliyorum.
    High ayarlara aldığımda ise oyun akıcı fakat ara ara takılmalar oluyor. Ram'i 8e yükselttiğim zaman sizce bu soruna çare olur mu ? Performans konusunda artış yaşar mıyım ?

• hocam çok kapalı bir soru sormuşsunuz hangi oyunda böyle oyun içi cpu gpu kullanımı atabilirseniz cevaplayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

hocam çok kapalı bir soru sormuşsunuz hangi oyunda böyle oyun içi cpu gpu kullanımı atabilirseniz cevaplayabiliriz.

Ah doğru hangi oyun olduğunu söylememişim. Ya genel olarak battlefield 4, h1z1 gibi oyunlarda bunu yaşıyorum. Gta 5 gibi oyunlar da low atarsan bir iki tık yukarıda oynamak istiyorum yani sadece ram miktarını yükseltmek işime yarar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ramle bir yere kadar artar fps 30 sa 40 civarına çıkar %25. işlemci iyi ekran kartınıda ilerde yükseltirsin

• rami yükseltmek fps arttırmaz 4gb ram bu sistem için yeterli zaten
  • Sadece ram ile cozemezsiniz ekran kartida degismeli

• bu sisteme ne yapsan boş boş yere yatırım yapmayın 3 5 daha ekleyip adam gibi intel toplayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.