Şimdi Ara

Sisteme işlemci ve ekran kartı bugün alınacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceki konularımda farklı şeyler istedim ama şuanki duruma göre son kararımı vermiş bulunmaktayım

Sistemim :gigabyte GA-965P-S3 anakart , MSI n9800gt 256bit ekran kartı , 2 gb ram , intel E6550 2.33ghz işlemci.

Vatandaki indirimi gördüm bugün parçaları almayı düşünüyorum.Anakartıma uyumlu 2 işlemci gördüm ;
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637g2020sr10h-pentium-g2020-soket-1155-29ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=64374
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80623g645sr0rs-pentium-g645-soket-1155-29ghz-3mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=62800
    İşlemciler bunlar. Şu anda kullandığım işlemci baştada belirttiğim gibi E6550 2.33 ghz. Bu işlemcilerden birini taksak oyunlarda performans olarak bi farklılık olabilirmi ? Almalımıyım sizce ?

Ekran kartı olarak da hd6850 yi düşünüyorum.(gtx seriside olabilir hanginin iyi olduğunu siz biliyorsunuz) Ekran kartında bütce 200 300 tl arası. Birde psu 350 w çekiyor yetermi sizce bu 2 parçayı alıp taktıkdan sonra ? Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

• Elindeki anakarta o işlemciler olmaz.
  • Evet olmuyormus yeni bir anakart'da alıcam ozaman tavsiye verirmisiniz ? 100 120 tl arası.

• Olurmu hiç canım. sırf i7 diye,bak.
    http://www.asus.com/Motherboard/P8H61M_LE_R20/#support_CPU

Neyse AMD daha uygun bencede.
    Fakat 6870 e. kartına 350 watt power yetmez. elindeki 350 watt,hangi marka model.
  • Everese markası var.Ama şimdi bu parçalara 700 tl verdikten sonra şu andaki kasamı hiç arkadaşımdan almıyım ozaman. Durum çok farklı. Şu an elimdeki kasayı 500 tl ye aldım 21.5 inch monitörüde dahil. Parasını vermedim daha ama vermeyip yeni sistemmi kurayım sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öle yap,geri ver. Sistemde e. kartı,power ,anakart,işlemci değişecek olduktan sonra ,bu sistemi almanın ne esprisi kaldı.
  • Aynen öyle. Peki bu yazdığım parçalar oyunlarda sıkıntı yapmaz dimi ? 3 sene felan götürsün beni yani ve ultra'da oynasın hepsini istiyorum :D. Tabi bunlarla bitmiyo şimdi kasa,psu felanda alınacak 1000 tl yi bulacak ama neyse artık daha iyi olacaksa neden olmasınki..
  • SEN şimdi elinde parça varsa onları bi yaz. Harddiskin varmı mesela,ide mi ,satamı . dvd writerin varmı. oda idemi ,satamı.ses sistemin,klavye,mouse falan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

SEN şimdi elinde parça varsa onları bi yaz. Harddiskin varmı mesela,ide mi ,satamı . dvd writerin varmı. oda idemi ,satamı.ses sistemin,klavye,mouse falan varmı.

Harddisk var aslında ama 3-4 senelik köşede duruyor. 500 gb kapasitesi var (sata). Arkadaşa kasayı iade ettikten sonra elimde başka bişey kalmıyor. Harddiskden sorun olmaz sanırım ama 3-4 senelik işte.. Bide okuyamama hatası veriyodu format atarım düzelir belki. Yeni klavye mause almam lazım. Ses olarak 21.5 inch monitör var işte o ses veriyor. (sadece monitörü satın alıcam arkadaştan) Kasasını iade ederim. Başka bişeyim yok malesef.
  • sistemi değiştirmeden HD 7770 alabilirsin
    PSU yu en az 400W yaparak GTX 650 Tİ alabilirsin

işlemciyi değiştirmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

sistemi değiştirmeden HD 7770 alabilirsin
    PSU yu en az 400W yaparak GTX 650 Tİ alabilirsin

işlemciyi değiştirmezsin

Değiştirmişken tam değiştireyim dedim. Elimdeki kasayı arkadaşımdan 300 tl ye alıcaktım. Onu almayıp üzerine birazdaha koyup kasa toplasam ileriye dönük olarak kötümü olur ?
  • işlemciyi değiştirsen anakartı da değiştirmen gerekir
    arkadaşlar yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 25 Ocak 2013; 19:24:46 >
  • Hocam anladığım kadarıyla sistemi yeniden düzenliceksiniz ozaman arkadaşınızdan monitör de dahil hiç bir şey almayın bütçenizi yazın size komple 0 dan toplayalım [:
  • monitöre kaç para verecen,1000 tl den düşelim. geriye kalana sistemi toplıyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Hocam anladığım kadarıyla sistemi yeniden düzenliceksiniz ozaman arkadaşınızdan monitör de dahil hiç bir şey almayın bütçenizi yazın size komple 0 dan toplayalım [:

Tamam arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Sistemi monitörüyle beraber komple veriyorum arkadaşa. Almıyorum. HDMI girişli bi monitör alırım cam gibi oynarım oyunumu öyle değilmi ?

Şu anlık 1000 tl diyorum. Ama duruma göre 1500 tl de olabilir. Monitör,Mause,Klavye herşey olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.