Şimdi Ara

Sistem Upgrade / Tavsiyeler Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. İmzamdaki sisteme samsung evo ssd ve amazondan ön sipariş verip bekleme sürecinde olduğum msi rx 470 armoru ekleyeceğim. bir kaç ay sonrada 1151 ve ddr4 lü bi sisteme geçeceğim.

İlk olarak 1151 uzun vade kullanılır değilmi ? ve 1151 işlemciye uygun f/P board önerirmisiniz.. ben oc ile uğraşmayan ve işsiz gibi sürekli fps bakmayan biriyim akıcı oynatsın 60-70 fps versin yeter. 100 fps alıp foruma atıp ego tatmini yapıcak kadar işsiz değilim :)

Overclock u otomatik yapan fiyat / performan anakart önerirmisiniz sonra işlemciyi bulurum zaten.

tabi buna birde ram lazım olcak şuan ddr3 var

• Hocam otomatik overclock sağlıklı bir durum değil. Gereğinden fazla voltaj veriyor işlemciye, dolayısıyla ömrünü kısaltmaya birebir oluyor.

Fiyat sınırlamanız nedir? z170(kaby lake bios update istiyor)/z270 bir anakart seçmelisiniz. B150-250lerden uzak durun yeter:)

Şimdi f/p denilince 1400 liralık f/p da var 500 liralıkta

Asus Prime z270-p alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 7 Temmuz 2017; 20:29:17 >
  • Hocam hiç bir zaman bir sisteme 5-6 milyar vermem verenide anlamam allah akıl versin.

bana söylediğiniz board ile bunun arasındaki fark ne mesela ?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/gigabyte-h110m-s2v-ddr4-intel-2133mhz-ddr4-matx-anakart.html

illa 500 ve üstü boardmı alınmalı 1151 i kaldıran herhangi board neden alınmaz. öğrenmek için soruyorum
  • Boş Geçmeyelim yorum atalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    SİSTEM UPGRADE ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.