arkadaşlar benim ekran kartım yandi ve bi sistem toplamak istyrm bütcem kısıtlı fiyat babamdan ne koparacagima ve kendimde biten bişey ögrenciyim saadete gelelim elimdeki sistem şu
işlemcim elimde suan 775p intel pentium dual core 1.80ghz var bu anakartta 775p istiyor işlemciye para vermiyicem cünkü cok pahalilar o yzdn kendiminkini kullanicam
psuyuda 2.el alicam 550wtlik şimdi sizden istediklerim bu sistemi alirsam bana +lari ne olur -leri ne olur veya işlemcim bir sorun cıkartırmı sizin yorumlarinizi almak istedim lütfen yorm esirgemeyelim
peki işlemcim beni ne kadar götürür onerdigin ekran kartiyla? yoksa amd sistemmi toplamaliym biraz daha aydinlatirmsn beni rica etsem
ıslemcının tam modelı nedır ? elındekı anakart ıslemcı ram ı satıp amd tabanlı bırseyler toplarsan daha cok verım alacagın suphesız
cok şey istyrm ama bana uygun fiyatli bi amd sistem önerirmsn rica etsm pek pc hakkında blgm yok tanıdıklarım var ama cogu kazıklama derdinde 450lik psuya 148tl fiyat ceken tipli insanlar sırf bnn icin buraya uye oldum
oncelıkle butcenı belırle ve sukadar butcem var oyun amaclı amd sıstem toplamak ıstıyorum dıye konu acarsan yardımcı olunacaktır suan butce bellı olmadıgı ıcın yapılan onerıler yanlıs olur
en fazla 450-500 amdyi herkes tavsiye ediyr intelden bıktım ve cok pahali celeronunu bile 120tl istiyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme