Şimdi Ara

SİSTEM TOPLUYORUM ACİL ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KENDİME YENİ BİR PC TOPLUYORUM TAHMİNEN ALACAKLARIM BUNLAR.ÖNERİNİZ VAR MI VEYA SİSTEMİN DAHA SİTABİLİZE OLMASI İÇİN DEĞİŞTİRMEM GEREK BİR ŞEY VARMIDIR.TEŞEKKÜRLER.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Kasa: Aerocool Strike X GT Black 2xKırmızı Led Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası
    Güç Kaynağı: Akasa Venom 850W 80+ Gold Termal Kontrollü Viper Fanlı, Modüler Kablolu Güç Kaynağı(AK-PA085AM03-EU)
    İşlemci: Intel Core i7-4820K LGA 2011 10MB 3.7GHz Dört Çekirdekli İşlemci (Fansız) (Ivy Bridge)
    İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu
    Anakart: Asus SABERTOOTH X79 Intel 2011 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart
    Bellek: Team Zeus 2133MHz 8GB DDR3 Düşük Profil Alüminyum Soğutuculu Dual Bellek Kiti (2x4GB)
    Ekran Kartı: Asus HD7870 DirectCU II V2 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (HD7870-DC2-2GD5-V2)
    HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003)
    Optik Sürücü: LG GH24NSB0 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz)
    Klave+Fare: A4 Tech 6100H Q Multimedia Kablosuz Klavye Fare Seti (Siyah)

• amd nin performansı beni hiçbir zaman tatmin etmedi nvida bir başka alabiliyorsan ekran kartını 2. el gtx 670-680 al
  • Sistemine baktığımda eksik olan birşey göremedim çok uçuk işler yapmacaksan bence tüm ihtiyaçlarını karşılacaktır
  • surek23 S kullanıcısına yanıt
    Forumun sistem önerileri bölümü var oraya açın konuyu yardımcı olsunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.