Şimdi Ara

Sistem TOPLANDI [TEŞEKKÜR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistemin süper olmuş bende pek anlamıyorum ama güzel oyunlarda benim istediğim verimi almışsın güle güle kullan bende 3-4 ay sonra inş 1.500 tl lik bütçeyle alacağım senin sisteminden alırım heralde nyse fazla uzatmayım hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rescueer

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

sıkıntı olmaz tabi ki

bende bilmiyordum sora sora öğrendim forumdan tavsiyelerle incelemelerle en sonunda forumun yardımıyla aldık geldik

Hocam ses karti anakart icinde mi bulunuyor?Ayri olarak almamiz gerekiyor mu yoksa?

Ben de cok soru sordum kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sıkıntı olmaz tabi ki

bende bilmiyordum sora sora öğrendim forumdan tavsiyelerle incelemelerle en sonunda forumun yardımıyla aldık geldik

Hocam ses karti anakart icinde mi bulunuyor?Ayri olarak almamiz gerekiyor mu yoksa?

Ben de cok soru sordum kusura bakmayin.

yok hariciye gerek yok anakartın içinde mevcut

• Güle güle kullanın hocam :)
  • quote:

quote:

vatan bilgisayardan aldım herşeyiyle topladılar kabloları saklama yerlerine saklamışlar

yani baştan savma bir iş yok aksine güzel bir iş yapmışlar

Hocam özel olmuyacaksa hangi Vatan şubesinden aldığınızı öğrenebilir miyim?

İnternette Vatan'la ilgili özellikle de servisle ilgili çok şikayet var da.Siz güzel iş yapmışlar diyince benim de sormak geldi içimden.
  • Sisteminiz hayırlı olsun...

Anakartı faz yapısı nedeniyle 990x çipset almanız iyi olurdu, o.c için daha performanslı bir çipset kullanmanızı öneririm...
  • Selam Dostum,

Sistemin güzel olmuş hayırlı olsun, fakat sistemde bir eksigin var oda UPS sistemin güvenligi ve devamlılıgı için bence şart. Malum türkiye ve dalgalı elektrik sistemleri :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat7

Selam Dostum,

Sistemin güzel olmuş hayırlı olsun, fakat sistemde bir eksigin var oda UPS sistemin güvenligi ve devamlılıgı için bence şart. Malum türkiye ve dalgalı elektrik sistemleri :(

Harici güç kaynaklarının hemen hemen hepsinde hassasiyeti yüksek regülatör mevcut yani akım ve gerilim dalgalanmalarında işlemciye vs... giden hassas voltaj değerlerinde fazla oynama olmuyor. O yüzden ups bence gereksiz ofis çalışanları haricinde tabii.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.