Şimdi Ara

Sistem Toplandı (Resimli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Estağfurullah hocam , zaten biraz otursun sistem test konusu açmayı düşünüyorum. Oyunları falan yükledikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRIOYx

Estağfurullah hocam , zaten biraz otursun sistem test konusu açmayı düşünüyorum. Oyunları falan yükledikten sonra.

Tamamdır hocam, konunun takipçisiyim
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    3 ay sonrası için şimdiden tavsiye istemek yanlış olmuş. 3 ay sonra neyin ne olacağı belli değil çünkü. Dolar artar ve ya düşer. Belki o zaman kadar da biraz daha para ekleyebilirsiniz vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle bi durum var ; ben her ay 380 TL maaş alıyorum stajyerim hazirana kadar çalışıyorum yani 4 aylık bi süre kaldı bu ayla birlikte. Haziran sonunda toplam 1500 TL civarı param oluyor. Bunun nerdeyse 500 TL ' si özel ihtiyaçlar için geri kalan para ise ekran kartı ve ssd için saklıyorum. Duruma göre değişir bakalım fiyat durumlarını bekleyip görelim.
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    Aman parayı iyi muhafaza edin. Özel ve acil gereksinimler dışında harcamayın. Sonra ona derken, buna derken kalmaz :)

Bu arada 3 aya fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı oynar diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam diyecektim ki 650watt psu ile R7 240'ı ne yapacaksın diye GTX1050Ti'yi gördüm

• yaparsınız hocam niye yapmıyasınız teknopat pc kurulumu videosu izleyin cok rahat yaparsınız
  • Hayırlı olsun hocam fiyatlar baya uçmuş. 550 TL'ye i5 6400 almıştım ben siz i3 6098p alabilmişsiniz 500 TL'ye.

Ramler ise ayrı konu daha 3-4 ay önce 8 GB DDR4 RAM 140 TL'idi, 280 TL olmuş şimdi. Tamam dolar arttıda bu kadar da artmadı. 16GB yapasım var benimde ama bu fiyatlarla alınmaz...
  • fiyarlar kanatlanmış resmen iyice öldü piyasa pc toplanmaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

yaparsınız hocam niye yapmıyasınız teknopat pc kurulumu videosu izleyin cok rahat yaparsınız

Hocam yanlış birşey yaparım diye cekiniyorum. Hiç toplama deneyimim olmadı. Youtubede Videolara bakarak yapmaya çalışacağım yaparsam. Sizce hangisi mantıklı hocam? Vatana götürüp orda kurutmakmi yoksa bir cesaret kendi toplamammi?

• hocam vatan gibi kazıkcı yerlere götürücegine bi pc ciye götür eline 20 tl at windowsuda kursun hatta oyun bile atar pc çiler iş yapmıyor artık :D
  • quote:

hocam vatan gibi kazıkcı yerlere götürücegine bi pc ciye götür eline 20 tl at windowsuda kursun hatta oyun bile atar pc çiler iş yapmıyor artık :D

Vallayi haklisin hocam en mantıklısi sanırım bu.

• çünkü bizim burda bi pc ci vardi yeni açtı 1 ay sonra kapttı iş yapmıyoruzki dedi :D
  • quote:

çünkü bizim burda bi pc ci vardi yeni açtı 1 ay sonra kapttı iş yapmıyoruzki dedi :D

Ama parçaları mecburen vatandan alacağım. Ancak parçaları ordan alır bilgisayarcı ya kurdururum.

• hocam vatan yerine pc ciye gidip bi fiyat sorun vatan pc den daha uyguna gelirse hepsini ordan alısınız

sadece sorun alın demiyorum parçaları aklınızda beklli ise sadece fiyat almak için bide pazarlıkda yaparsınız aklınızda soru işareti kalmasın demi :D
  • quote:

hocam vatan yerine pc ciye gidip bi fiyat sorun vatan pc den daha uyguna gelirse hepsini ordan alısınız

sadece sorun alın demiyorum parçaları aklınızda beklli ise sadece fiyat almak için bide pazarlıkda yaparsınız aklınızda soru işareti kalmasın demi :D

Öyle yapacağım hocam doğru bide pc ciden fiyat almak lazım zaten bütçe 1300 1 tl çıkamıyorum.hem kendide kurup formatını atar.

• bencede kuruluma para vermezsin en azıdan bide parçaların ss ini al giderken tam aklındaki parçalar a bak pazarlıgını yap vatan pc den pahalıya geliyorsa zaten bulaşmazsın eger vatandan ucuza geliyorsa alırsın çıkar
  • quote:

bencede kuruluma para vermezsin en azıdan bide parçaların ss ini al giderken tam aklındaki parçalar a bak pazarlıgını yap vatan pc den pahalıya geliyorsa zaten bulaşmazsın eger vatandan ucuza geliyorsa alırsın çıkar

Öyle yapacağım hocam. Daha uygunsa pc ciden alırım. En azından format atıp işletim sistemini kurar.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Aynen fiyatlar yüksek , bende dolar fırlamadan önce i5 6500 , rx 470 'li sistem toplucaktım sonra böyle bi sistem oldu ama yine de memnunum işimi görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.