Şimdi Ara

Sistem Topladım Oyun Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yıllardır oyun dünyasına uzağım, yeni bir sistem topladım, bugün ulaşacak elime, pc oyunları gündemini takip edemediğimden ne oynanır ne oynanmalı bilgim ve fikrim pek yok, sizlerin tavsiyeleri ışığında alıcam oyunları.Tercihim single oyunlar, türü hiç önemli değil, ilk etapta online, multi oyunları düşünmüyorum, öncelikle kaçırdığım single oyunları bitirip tadına varmak istiyorum, ilerleyen zamanlarda online oynarım diye düşünüyorum, sistemimi yazayım aşağıya

Msi Gtx 980 Gaming 4G Ekran kartı
    Msi Z97 Gaming 5 Anakart
    İntel i5 4690K İşlemci
    G-Skill 2x4 Gb 1600mhz Ram
    120 Gb Corsair SSD
    3 TB Harici Disk (Rpm değerini bilmiyorum diskin, 2-3 sene kadar önce almıştım)

sistemim bu arkadaşlar, tür farketmeksizin sizlerin oynamaktan zevk aldığı, tavsiye edeceğiniz single oyunları bekliyorum

• Hocam şu an popüler oyunları yazıyorum artık sen araştırırsın oynarmısın oynamazmısın
    Watch Dogs - AC Unity - The Evil Within - Dying Light - Metro Last Light - Middle Earth: Shadow of Mordor - Bf4 - Cod Advanced Warfare - Crysis 3 - Far Cry 4 - oynarsanız NBA 2K15 - Alien İsolation - AC Black Flag - Dragon Age İnqusition - TES Skyrim - Witcher 2 - Dark Souls - Tomb Raider etc. istersen daha editlerim yetmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahoman123 -- 4 Mart 2015; 16:00:06 >
  • fps seviyorsan ve multi düşünmüyorsan kesinlikle
    wolfstein : the new order. silahlar olsun vuruş hissi ve aksiyonu tam olmuş bir oyun tavsiye ederim. grafikleride güzel bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar, hepsini aldım listeme.Diğer tavsiyelere de açığım, özellikle hiç araba sürüş, yarış konulu tavsiye alamadım, yüksek grafikli bu tarz önerebileceğiniz oyunlar da varmıdır
  • Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    nfs rivals - grid 2 ve grid autosport a göz atabilirsin yarış konulu olarak gerilim seviyorsan alan wake önerebilirim ilk oyunu ama 2. sini ben sevemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahoman123 -- 4 Mart 2015; 23:04:26 >
  • Ram o kadar da önemli değil ama GTX 980 ' e 16 iyi giderdi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 8 gb gayet yeterli olur hocam, ilerleyen zamanda eksikliğini hissedersem bi şeyler düşünülür :) Bu arada dün elime ulaştı parçalar, artık oyunlara başlama zamanı geldi, tavsiyelerinize açığım hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoli4 -- 6 Mart 2015; 10:27:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hayırlı olsun hocam ne tarz oyun sevdiğini bilmediğimden birkaç faklı tarz önerisi yapayım. Öncelikle rpg tarzı oyunlardan hoşlanıyorsan Mass Effect serisini kesinlikle tavsiye ederim ben rpg sevmediğim halde çok zevk almıştım.Tabi İngilizcem olmadığından 3. oyun için uzun süre yama beklemiştim ama değdi doğrusu. Onun dışında Far Cry 3 veya 4 oynayabilirsin. Assassin's Creed serisine bakabilirsin. Araba yarışı olarak da nfs'nin herhangi bir oyununu oynayabilirsin. Hangi tarz oyunları sevdiğini söylersen daha fazla yardımcı olabilirim.
  • wogi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum, ilk mesajda da belirttiğim üzere salt bir türün bağımlısı değilim, her tür oyunu oynarım, hepsinin zevki farklı, bu tavsiyelerini de alıyorum listeme, özellikle mass effecti incelemeye başlıyorum hemen.Yine fikir olması için şunu ekleyeyim, uzun yıllar knight online oynadım oyun olarak, onun dışında çok eskiyi saymazsak pek bi şey oynamadım diyebilirim, knight a benzer single oyunlar varsa zevkle oynarım :)
  • Hocam inanır mısın bende knight tarzı oyunları hiç oynamadım :D Şu an bende olan oyunlardan birkaç tane daha saymak gerekirse Civilization(strateji), Crysis serisi, Max Payne serisi, neredeyse 2016sı çıkacak ama playstation salonlarında bile hala 2013 versiyonu oynanan PES 13(küçük yamalarla kadroları güncellersen daha çok zevk alırsın), Prototype 2, Sniper Elite serisi ve son olarak metini çok duyduğum ama oynama fırsatı bir türlü bulamadığım Middle-earth Shadow Of Mordor. Merlinin kazanı sitesinden incelemelerine bakabilirsin oyunları çok iyi değerlendiriyor.
  • en son dying light oynamıştım çok zevkliydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.