Bildirim
Sistem Tavsiylerinizi Bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu fiyata daha iyisi alınabilir.
Bu arada hız aşırtma yapmayı düşünüyormusun? -
Yok kardeşim onun soğutmasıyla uğraşamam zor diyorlar -
ıslemcıyı k olanı almıyorsan dah ucuz anakart alınabılır
64gb ssd cok dusuk kalmıs wındows ve gereklı programlar kurdunmu gerıye oek bırsey kalmayacak -
Aklınızda bundan daha iyi bu fiyata daha iyisini toplarım dediğiniz bir pc varsa bekliyorum arkadaşlar saygılar.. -
-
Anakart msı b85-g43, ramler 1600Mhz gskıll 2x4gb, gerisi aynı. Ayrıca ssd çok şart değil ama istersen yinede alınabilir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Balbazarr
Dostum tavsiyeleri bekliyorum istersen aklındaki pcyi yazabilirsin ben biraz ileriye dönük istyorum ona göre pc hazırlarsan memnun olurum aslında
İleriye dönük istiyorsan, işlemciyi ve anakartı sağlam seçmeli, SSD'yi sonraya bırakmalısın.. 1866 MHz RAM de işine yaramayacaktır, daha uygun fiyatlı modelleri tercih edebilirsin.. Ekran kartını da yine, uzun süre ve sorunsuz kullanmak istiyorsan, kesinlikle özel soğutmalı ve de güncel bir model almalısın.. :)
Son olarak o kasa, O.C. yapaılmayacak bir sistem için çok fazla, verdiğin paraya yazık.. Corsair 200R alsan yeter o sisteme..
İşlemci: Intel i5 4670K Soket 1150
Anakart: MSI Z87-G43 Gaming Soket 1150
RAM: Corsair 8 (2x4) GB Vengeance Pro DDR3 1600 MHz CL9 1.5V
Ekran Kartı: Sapphire R9 270X Toxic GDDR5 2 GB 256 Bit DX 11.2
Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
Kasa+PSU: Corsair Carbide 200R 550 Watt MidT ATX Siyah
SSD: ADATA Premier Pro SP900 128 GB SATA 3.0 (555 MB O. / 530 MB Y.)
http://www.n11.com/adata-sp900-25-ssd-disk-sata3-128-gb-mukemmel-performans-mukemmel-fiyat-P16401831 (Ücretsiz Kargo - 3 Yıl Garantili)
TOPLAM: 2575 lira %30 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..
-
INTEL CORE I5 4440
MSI B85-G43
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W
MSI GTX770 TWIN FROZR GDDR5 2GB 256BIT
SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V
SANDISK 128GB STANDART SATA 3.0
%30 İndirim ile 2603 Tl. -
Dostum bu sistemi çok beğendim netten biraz araştırdım GTA V'i rahat oynar yorumları var teşekkürler -
Teşekkürler -
Sistem şuan çok iyi oturdu Angelmax'ın sistemde ekran kartını çıkarıp fatihin ekran kartını takıcam onun yerine geride değişen bişey olmuyacak teşekkürler hepinize -
Kasa olarakta ZALMAN Z11 serisini alıyorum, güç kaynağı ise tauro 80plus 600w -
quote:
Kasa olarakta ZALMAN Z11 serisini alıyorum, güç kaynağı ise tauro 80plus 600w
Yine yanlış seçim olur, ama neyse.. sen bilirsin kardeşim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Kasa olarakta ZALMAN Z11 serisini alıyorum, güç kaynağı ise tauro 80plus 600w
Yine yanlış seçim olur, ama neyse.. sen bilirsin kardeşim..
Kardeşim 200r'da bildiğim kadarıyla kablo saklama yok ve bunlar hava sirkülasyonunu gerçekten etkiliyor gerçekten kusursuz bişey arıyorum -
bılgın yanlıs gayette guzel kablo saklaması olan kasadır . tabı dıkkate alırsın almazsın orası sana kalmıs
-
i5 4670
msı h81 anakart
r9 280x veya gtx 770
corsair 300r kasa
seagate 1tb hdd
g-skill ripjwas 4x2 gb 1866 mhz ram -
quote:
Kardeşim 200r'da bildiğim kadarıyla kablo saklama yok ve bunlar hava sirkülasyonunu gerçekten etkiliyor gerçekten kusursuz bişey arıyorum
Kablo saklaması var, hava sirkülasyonu, malzeme ve işçilik gayet iyidir emin ol kardeşim.. Ayrıca o 600 Watt olarak alacağın Xigmatek Tauro PSU, gerçekte 480 Watt verebiliyor ancak.. GTX 770 alacaksan, daha sağlam ve verimli bir PSU tercih etmeni öneririm.. :) -
Tamam dostlar saolasınız bu konularda bilgim az mağzur görün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X