Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi yardimci olursanız cokk cokk teşekkür ederim3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle verdiğiniz tavsiyeler için çok çok teşekkür ederim.bir kardeşimiz için masaüstü sistem toplayacağız.durumu çok çok iyi değil bu yüzden önceliğimiz uzun ömürlü olması ve sonrası fiyat performans.ryzen vs intel karar veremedim.3 4 yıldır bilgisayarlarla alakam yok o yüzden fazla bilgi sahibi değilim.butce maksimum 4500 tl manitor haric.sifir alınacak sadece monitor 2.el alınacak.uzun lafın kısası 4500 TL ye kadar uzun ömürlü uzun vadede (5 6 yıl) güçlü performanslı bir sistem tavsiyesi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 3DStudio

Sistem tavsiyesi yardimci olursanız cokk cokk teşekkür ederim3
    Anakartı 535 tlye gigabyte b450m s2h alıp, rami de 280 tlye Geil Amd Ed. alıp ekran kartını da 1567 tl verip 1650 super yapabilirsin.
    Edit: Hatta işlemciyi 3100'e düşürüp bi ram daha almanı öneririm. Amd işlemciler için dual channel önemli bir şey. Tek ram modül ile 3500'ten alacağın performans dual channel 3100'le yetişebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamorak -- 21 Eylül 2020; 11:27:44 >

• www.sinerji.gen.tr
    UHC82JNB kodlu Özel Toplama Bilgisayar
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/UHC82JNB

Butceye anca bu sigiyor. Oyle 5 sene oyunlarda yuksek performans gibi beklentiler olmasin ama. Eger oyun oncelik degilse ona gore soyleyin revize edelim. Bu sisteme bir adet daha ayni ram'den alip 2x8gb yapilmasi gerekiyor uygun durumda.

• Çok teşekkür ederim.intel fiyat olarak pahalı galiba ufak bı arastirma yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.