Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi (İş & Oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suan kullandıgım PC yaklasık 10 yıllık bir emektar ve oyun ihtiyacımı karsılasa da iş kısmında yetersiz kalıyor ve artık değiştirmem gerekiyor.
    Fotoğraf cekiyorum ve cektigim fotografları editlemek icin Lightroom, Illustrator, Photoshop gibi programlar kullanmam gerekiyor. Suanki sistemimde zaman zaman PC'de kasmalar oluyor.

Oyun kısmına gelirsek Dota 2, WoW gibi oyunlar oynuyorum. Yani uzunlafın kısası bana hybrid bir PC' gerekiyor. Uzun zamandır Piyasayı takip etmedigimden de sizin yardımınıza basvurmak istedim.

Bu arada ortalama bir butceye sahibim, tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler.

• Minimum I5 islemcili 8-16 gb ramli ssdli nvidia gtx 950_60:orta seviye karti bir sistem toplayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler. Peki ana kart, ram, power ?

• Butceye gore degidir sinirliysa ddr3 cok sorun degilse ddr4 temelli toplanir

• Intel Core i5 6400
    msi H110M Pro VD
    Kingston HyperX 8 GB 2133 Mhz CL14
    Asus GTX950 Strix 2 GB
    Aerocool GT Advance Black Edition 500W Kasa

• Arkadaslar cok tesekkur ederim, bu sistem ihtiyaclarımı karsılar değil mi ?
    yani masraf yapıp yine sıkıntı yasamak istemiyorum.
  • Ssd de ekleyin derim yazdiklarinizi karsilayacaktir

• Bilmedigim icin soruyorum, Harddisk yerine SSD mi kullanıyoruz ?
  • Yerinede kullanilabilir isletim sistemi ve programlar ssdye kurulur hdd ile birliktede olabilir sistemde ihtiyaca gore

• Mümkğnse power 650w dan asagıya, ekran kartıda gtx970 yada radeon 390 olsun diyecem ama butceniz kurtarırsa tabi.
  • Acıkcası max 1200 - 1500 arası bir sey düsünüyorum ancak monitör ihtiyacım da var. Herhalde monitoru ya da bazı parcaları öteleyecegim. Ekran kartı almayıp suanki kartımla da idare edebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.