Şimdi Ara

SİSTEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar.ilk önce bu konuyu tamamen merak için açtığımı belirtmek isterim.sizden küçük bi yardım isticem.bütçeyi 15.000 tl olarak ayarlicam ve komple bi pc almak istiyorum klavye mousedan tut hoparlöre kadar.herşey içinde olucak.eğer aklıma yatarsa belki alabilirim.fakat konu tamamen merak için açılmıştır.

edit:amd ve intel olarak 2 farklı sistem kurarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGGGER -- 23 Mart 2014; 23:12:29 >

• Herkes buraya merak için konu açsa ne olur çok merak ettiysen görev mars ı izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    hocam marsı izledim biliyorum fakat önümüzdeki kış alabilme imkanımda olabilir kendimi zorlarsam
  • İmzamdaki ssistemi oneririm, bende yeni aldim.Ya da sli yaparsin.

• 0ops kullanıcısına yanıt
    hocam titanlar nasıl veya beklemek daha mı mantıklı olur dx12 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

hocam titanlar nasıl veya beklemek daha mı mantıklı olur dx12 için

Bencmark da gtx780ti, titandan daha önde.Titan black ise forumdakilere sordum.Asagi yukari ayni dediler.

hocam dx12 için ne gibi şeyler olur acaba nasıl ekran kartları çıkar acaba
  • quote:

hocam dx12 için ne gibi şeyler olur acaba nasıl ekran kartları çıkar acaba

Gtx800 serisi çıkabilir

onun için hocam belki durumu zorlayabilrsem 15.000 tl'ye güzel oyun için sistem toplamayı düşünüyorum şuanda aklım 1 tb sdd 2 tb hdd var depolama için
  • quote:

onun için hocam belki durumu zorlayabilrsem 15.000 tl'ye güzel oyun için sistem toplamayı düşünüyorum şuanda aklım 1 tb sdd 2 tb hdd var depolama için

Benim imzamdaki sistem+ 1 tb ssd alirsaniz.14.000 küsür falan olur zaten. O şekil alabilirsin

hocam bide ben bu sıvı soğutma işinde biraz geride kaldım nasıl oluyo bilgin varsa anlatırmısın
  • quote:

hocam bide ben bu sıvı soğutma işinde biraz geride kaldım nasıl oluyo bilgin varsa anlatırmısın

Hocam detayli olarak bilmiyorum nasıl işledigini.Yani ben aldim ve bilgisayarciya toplattirdim sistemi.Sıvı sogutmanin cok etkili oldugunu bildigim icin aldim.Google amcaya sor orda bulursun deytaylari

tamam hocam sağol borular renkli olunca kasanın içi çok güzel görünüyo
  • 15000 bir bilgisayara verilmez boşuna o kadar masraf yapma şuan 2000 Tl lik sistemde de oyunlar ultra oynanıyor topla düşük bir sistem 3-5 yıl sonra tekrar bir sistem toplarsın hem 2 sistem olur hem kalan parayla bir suru iş yapılabilir bilgisayara 15000 vermeyi düşündüğüne göre arabanda vardım 3000 civarı bir pc topla kalan parayla arabanı yenilersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

15000 bir bilgisayara verilmez boşuna o kadar masraf yapma şuan 2000 Tl lik sistemde de oyunlar ultra oynanıyor topla düşük bir sistem 3-5 yıl sonra tekrar bir sistem toplarsın hem 2 sistem olur hem kalan parayla bir suru iş yapılabilir bilgisayara 15000 vermeyi düşündüğüne göre arabanda vardım 3000 civarı bir pc topla kalan parayla arabanı yenilersin

Yok hocam ne arabasi daha ogrenciyim.ben sadece seneye uniye gecicegim icin beni 4-5 yil boyunca mutlu edebilicek bi sistem istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar para verme ayrıca yeniramler falan gelicek onları bekle
  • quote:

15000 bir bilgisayara verilmez boşuna o kadar masraf yapma şuan 2000 Tl lik sistemde de oyunlar ultra oynanıyor topla düşük bir sistem 3-5 yıl sonra tekrar bir sistem toplarsın hem 2 sistem olur hem kalan parayla bir suru iş yapılabilir bilgisayara 15000 vermeyi düşündüğüne göre arabanda vardım 3000 civarı bir pc topla kalan parayla arabanı yenilersin

+1
    Bi araba parası ve birader 15000 tl ye pc mi toplanır.
  • quote:

quote:

Yok hocam ne arabasi daha ogrenciyim.ben sadece seneye uniye gecicegim icin beni 4-5 yil boyunca mutlu edebilicek bi sistem istiyorum

Eğer elinde 15000 varsa Honda bir motor al 8000 e kalan parayla güzel bir sistem ve evde oda varsa ufak bir sinema kurulabilir

• Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya gerek yok ama pc önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.