Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba , Sadece Kasa alicam. Sistemim icin zaten Corsair Force 3 120GB SATA3 aldim ve kutusunda bekliyor. Sistemi yeniyil indirimleri olunca almak istiyorum. Marka takintim kesinlikle AMD-NVIDIA icin yoktur fakat Islemci olarak INTEL tercihimdir. Coklu islemlerde ve streaming konusunda AMD'nin cuvallamasi ( bana gore ama sizin yorumlarinizida bekliyorum. ). Ozellikle 2600K ile 2500K arasinda kaldim. Ayni anda Muzik,Oyun ve Streaming (h264) ile yapicam. Streaming icin baglantin yetmez olmaz filan demeyiniz baglantim 20Mbit Simetrik baglanti oldugu icin sorun olmuyor Almanya'ya ulasan hizimiz yaklasik 7-8Mbit Upload oluyor. Buda gayet yetiyor diger bilgisayar ile.

Asagidaki sartlara uygun olmayan tavsiyelerde art niyet ariyacam.
    Butce maksimum 1750TLDIR.

Minimum 8GB 1600MHZ DDR3 RAM

Mid Tower sade bir kasa ve SLI-CF destekleyen PSU. Lutfen bana sade bir kasa oneriniz.

Islemcilerin coklu islem ve canli yayin performansi cok onemli.

Ekran kartini ilerki zamanlarda CF yapabilirim buna uygun ve uygun fiyatli anakart

Ayrica guncel oyunlari 1920x1080de akici calistirabilecek ekran karti

Tesekkur ederim anlayisiniz icin.

BUTCE:1750-2000TL arasi HDD veya SSD alinmayacaktir.

• Onerilerinizi bekliyorum.
  • Sade kasa dediğin için bu kasayı önerebilirim özellik olarak yeni denebilecek donanımlara sahip.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R MIDT ATX SİYAH KASA

http://www.sanalmarketim.com/urun/15e5cd85ade0582a2c699e3e59f692d1/CORSAIR-Carbide-Series-400R-Mid-Tower-Siyah-Psu
  • Corsair'in 600T modeli gayet guzel aslinda Corsair'den alicagim tek model o olurdu fakat fiyati full tower ile yarisir oldugundan alamiyorum. Bu kasa bana RC-690'imi hatirlatti. Benim sade anlayisim estetik ve guzel gorunen hatlari duzgun ve yumusak gibi ( silverstone ve corsair 600T gibi ) ve uygun fiyatli bir kasa.

Ayrica sistem oneriniz benim icin dahada onemli.

Tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.