Arkadaşlar merhaba 3 gün önce aldığım sistemi size şöyle sıralayayım;
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4GHz 8MB C3. REV KINGSTON 4GB (2*2) Hyper-X DDR3 1333MHz CL7 XMP SAPHIRE HD5850 GDDR5 1GB 256BIT DX11 WESTERN DIGITAL 1TB 64MB SATA III (Caviar Black) SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW HIGH POWER HIGH PERFORMANCE 700W POWER COOLER MASTER RC-831 KASA GIGABYTE 790XT-USB3 ANAKART XIGMATEK DARK KNIGHT CPU COOLER Sisteme Windows 7 Ultimate yükledim 4 gb rami görmek için ardından anakart drivelarını yükledim ve en son ekran kartının driverını yükledim lakin sorun şu ki; Ekran kartının driverını yüklememin ardından PC siyah ekrana dönüp ardından tekrar masaüstüne dönmekte bu işlemi bir-iki dakika arayla sürekli yapmakta ve ayrıca tüm ekranda arada sırada karıncalı şekilde yeşil-kırmızı-pembe ufak karcekiler oluşmakta bu sorunu ortadan kaldırmak için ekran kartının drevını kaldırdığım zaman ortadan kalkmakta yalnız ekran karıtını yüklemek zorunda olduğumdan tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum (BIOS Update ni ve Chipset Updateini yaptım) Sata ların giriş yerleri doğru! Sorunun nerde olduğunu anlayabilmiş değilim! Anakartın uyumsuzluğumu yoksa sistem uyumsuzluğumu hala anlayabilmiş değilim lakin ankartı alırken forumdan önerilerle almış bulunmaktayım!Bütün parçalar Windows 7 uyumludur sistem için bi şey söyleyemiyorum! Lütfen görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim!
monitörün eskiyse yapabilir monitörün analog çıkışlıysa sen apadörle dvi a çevioriosan ondanda yapabilir monitörün yenileme hızı yetmiosa yine yapabilir.Ekran kartının son driverını indirip bi dene
Öncelikle sakin olun;Sistemi yani kasanızı çevrenizden bulacağınız bir monitör ile deneyin en yeni driveri sitesinden indirin ,tüm bu işlemlere rağmen devam ederse kesin emin olunması için ekran kartını kasadan söküp başka bir bilgisayara montajlayıp orada kurun driverlarını eğer ki devam ederse sorun ekran kartındadır...